Μύλος με την Φενέρ | Θα κατέβει με 9 στον τελικό και μετά την σέντρα, φεύγει!

Share on:

Στα άκρα είναι αποφασισμένη η Φενέρμπαχτσε να τραβήξει την αντίδρασή της με την τουρκική ομοσπονδία, η οποία απέρριψε κάθε αίτημά της για τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 7 Απριλίου, παρά το αίτημα αναβολής που κατέθεσε η Φενέρ, λόγω του αγώνα για το Conference League με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Παράλληλα, απορρίφθηκε και το αίτημα για ξένους διαιτητές στο Σούπερ Καπ, οπότε τα «καναρίνια» εξετάζουν τέσσερα σενάρια αντίδρασης για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την ομοσπονδία, μετά και τα επεισόδια στην Τραπεζούντα. Παράλληλα, έχει απορριφθεί και το αίτημα της Φενέρ για αναβολή του αγώνα με την Καραγκιουμρούκ, πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης έχει αποφασίσει να κατέβει στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στη Γαλατασαράι με την Κ19. Μάλιστα εξετάζονται οι δράσεις για να δηλωθεί η έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας προς όσα συμβαίνουν στο τουρκικό ποδόσφαιρο και ζυγίζονται οι συνέπειες.
  • Το πρώτο σενάριο που εξετάζεται είναι η Κ19 της Φενέρμπαχτσε να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με εννέα ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια τρεις να μην συνεχίσουν λόγω τραυματισμού, με συνέπεια να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση, το παιχνίδι θα ακυρωθεί και δεν θα γίνει απονομή. Μάλιστα, αυτή η δράση δεν επιφέρει κάποια ποινή.
  • Το δεύτερο σενάριο είναι παίκτης της Κ19 να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή και να πάρει κόκκινη κάρτα, για να μην επιτρέψει το παιχνίδι να διεξαχθεί.
  • Η τρίτη δράση που εξετάζεται είναι η Κ19 να παραταχθεί στο γήπεδο και να αποχωρήσει μετά τη σέντρα. Σε αυτή την περίπτωση η Γαλατασαράι θα πάρει τη νίκη με 3-0 στα χαρτιά, ενώ η ομοσπονδία θα τιμωρήσει τη Φενέρμπαχτσε.
  • Τέλος, υπάρχει και το ενδεχόμενο η Κ19 να μην παίξει καθόλου στον τελικό. Κάτι τέτοιο θα επιφέρει ποινή αποκλεισμού της Φενέρμπαχτσε από το Κύπελλο Τουρκίας και το Σούπερ Καπ της επόμενης περιόδου.

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE