Μυλοπόταμο | Θλίψη για τον 22χρονο που έπεσε νεκρός λόγω κτηματικών διαφορών

Share on:

Σοκ έχει προκαλέσει στον Μυλοπόταμο η δολοφονία 22χρονου από συντοπίτη του στο χωριό Αργουλιό. Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή υπό τον φόβο βεντέτας.

«Σε σκότωσαν οι καταραμένοι»

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η σύζυγος του 22χρονου τον αποχαιρέτησε μέσα από τα social media.
«Νωρίς μας άφησες άντρα μου. Τι θα πω στο παιδί μας; Σε σκότωσαν οι καταραμένοι», έγραψε
χαρακτηριστικά.

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα τον αποχαιρετά και η αδελφή του

Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 22χρονος, πατέρας ενός βρέφους μόλις 20 ημερών (σ.σ. θα βαφτιστεί πριν την κηδεία), έπεσε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 45χρονος, με τον οποίο φέρεται να είχαν χρόνιες κτηματικές, τον πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές, με τις τρεις να βρίσκουν το σώμα του.
Ο δράστης κατέβηκε από το φορτηγάκι του, έξω από το σπίτι της αδερφής του 22χρονου, τον πυροβόλησε, στη συνέχεια μπήκε και πάλι σε αυτό και τράπηκε σε φυγή με τις αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Παραδόθηκε ο δράστης 

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο 44χρονος παραδόθηκε από μόνος του στην Αστυνομία στο Ρέθυμνο και ομολόγησε την πράξη του. Παρέδωσε και το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο. Ακολουθεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στην συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE