Μύκονος | Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό

Share on:

Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό από μπράβους στη Μύκονο έκανε ένας πολίτης της περιοχής, ο οποίος, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, διαμαρτυρήθηκε για τις ξαπλώστρες σε μία παραλία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης έκανε παρατήρηση σε γειτονική επιχείρηση, η οποία είχε καταλάβει δύο στρέμματα της παραλίας, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Σε αεροφωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτεται ο πρωταρχικός λόγος, που ήθελε ο πολίτης να κάνει την καταγγελία σε βάρος της επιχείρησης. Συγκεκριμένα, στην παραλία της Αγίας Άννας φαίνεται από την αεροφωτογραφία ότι όλη η παραλία έχει καταλειφθεί από ξαπλώστρες, καθώς και ξύλινα ντεκ της επιχείρησης.

Όταν τους πήγε και τους είπε «αφήστε παρακαλώ λίγο χώρο για τους λουόμενους», βρέθηκε δαρμένος. Μάλιστα, υπάρχει χαρτί από την ιατροδικαστική υπηρεσία, που πιστοποιεί το άγριο περιστατικό, ενώ μετά την καταγγελία που έκανε ο πολίτης, ήρθε χαρτί από την κτηματική υπηρεσία που λέει «πως αποφασίζουμε και καλούμε τη συγκεκριμένη επιχείρηση άμεσα να απομακρύνει άμεσα όλες τις ξαπλώστρες και όλα τα ντεκ».

Η μαφία ξυλοκόπησε εργολάβο με σιδερολόστό

Χτύπημα της μαφίας της Μυκόνου από «γραφείο» συμβολαίων ξυλοδαρμού έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας, με θύμα έναν εργολάβο. Οι απειλές με το όπλο και τα άγρια χτυπήματα με τη σιδερόβεργα των μπράβων, σοκάρουν.

Ο ΣΚΑΪ έφερε στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο από τον Νοέμβριο του 2022, όταν ένας 34χρονος Αλβανός και ένας 24χρονος συμπατριώτης του, μπαίνουν σε γραφείο εργολάβου στη Μύκονο και τον ξυλοκοπούν.

Στο βίντεο φαίνεται ο ένας δράστης να κρατάει το θύμα του από τον λαιμό και ο άλλος να τον χτυπάει, χρησιμοποιώντας και σιδερόβεργα.

Μάλιστα, ο ένας δράστης ξέχασε το όπλο του πάνω στο γραφείο του εργολάβου, ο οποίος κατάφερε να το πάρει στα χέρια του και να τους απειλήσει.

Οι δράστες απέσπασαν 30.000 ευρώ από το γραφείο του εργολάβου.

Πηγή: skai.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE