My Style Rocks – Φωνές και αποχωρήσεις| «Αυτό δεν θα το ξανακάνεις»

Share on:

Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στο My Style Rocks, όπου το κεντρικό θέμα ήταν «leather outfit» και οι παίκτριες έπρεπε να δημιουργήσουν εμφανίσει με δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ. Τα «αίματα άναψαν» όταν η Σελένη έκανε την πασαρέλα της και άκουσε την κριτική της Χριστιάνας.

Η παίκτρια βαθμολόγησε με «3» το look της συμπαίκτριάς της, ωστόσο ξεκίνησε λέγοντας πως δεν θέλει να δικαιολογήσει τον βαθμό της καθώς όπως υποστήριξε, κάθε φορά που λέει την άποψή της σε εκείνη ή σε άλλες συμπαίκτριές της, εκείνες έχουν άσχημη συμπεριφορά απέναντί της και συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο πλατό off camera.

Τότε, η Σελένη παρακάλεσε τη συμπαίκτριά της να της ζητήσει συγγνώμη και σχολίασε πως η Χριστιάνα είναι εκείνη που της φωνάζει, την προσβάλλει και τη βρίζει όπως δεν την έχει βρίσει κανείς, καλώντας τη μάλιστα να πάρει πίσω ό,τι έχει πει για εκείνη μέχρι τώρα, ενώ την κατηγόρησε πως η ίδια έχει την τάση να θυματοποιείται συνεχώς και κάνει gaslighting. Ο διάλογός τους ήταν ιδιαίτερα έντονος με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για λίγα λεπτά από το πλατό η Σελένη.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE