Μητσοτάκης | Όταν χωρίσαμε με τη Μαρέβα, πήγαμε και σε ειδικούς για συμβουλές

Share on:

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον γάμο του με τη Μαρέβα μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega. Ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι όταν χώρισε με τη σύζυγό του και ήταν σε διάσταση, κατέφυγαν ακόμα και σε ειδικούς για να τους συμβουλευτούν, αλλά όπως εξήγησε αυτό που κυρίως βοήθησε να μην οδηγηθούν στο διαζύγιο ήταν το ότι απέφυγαν, παρά τον θυμό που όπως είπε συνοδεύει τέτοιες καταστάσεις, να πουν βαριές κουβέντες ο ένας για τον άλλο.

Και το άλλο που τους βοήθησε ήταν ότι είχαν από την πρώτη στιγμή στο μυαλό τους τα παιδιά και την ανάγκη να τους σταθούν δίπλα. Και στο τέλος τα καταφέραμε, είπε και τολμώ να πω ότι τώρα είμαστε καλύτερα από ποτέ.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή σημείωσε ότι δεν πιστεύει ότι σε ένα γάμο πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν κρίσεις όπως διατείνονται ορισμένες θεωρίες, αλλά όντως μερικές φορές- είπε- μια κρίση μπορεί να σε οδηγήσει να σκεφτείς πιο σοβαρά και τη σχέση και τη συμπεριφορά σου και να αναθεωρήσεις μερικές απόψεις ή και συμπεριφορές.

Ειδική αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός- αυτό άλλωστε είναι και το στιλ της εκπομπής- και στη σχέση του με τα παιδιά του και όπως είπε, αυτοί είναι και οι πιο αυστηροί κριτές του. Κυρίως όσον αφορά θέματα συμπεριφοράς. Αυτό δηλαδή που τους ενοχλεί πολύ είναι συμπτώματα αλαζονείας που τα κριτικάρουν πολύ αυστηρά.

Οσον αφορά τα πολιτικά μηνύματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτοδυναμία είναι μονόδρομος οι νέες εκλογές μέσα στον Αύγουστο, ενώ αναφέρθηκε και στον τοξικό χαρακτήρα της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος δεν θέλει άλλους καυγάδες πια, είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας την υποτονική η βαρετή όπως είπαν ορισμένοι προεκλογική καμπάνια για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE