Μητσοτάκης | Καφές με Ρέμο-Τσαπατάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Share on:

Kαφέ με τον γνωστό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο και τον παραολυμπιονίκη και αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντώνη Τσαπατάκη ήπιε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε γνωστό κατάστημα επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού, στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέστρεψε από τη Χαλκιδική και, λίγο πριν την απογευματινή του ομιλία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, έκανε μια στάση για να συνομιλήσει με τον Αντώνη Ρέμο και τον Αντώνη Τσαπατάκη.

Στον χώρο βρέθηκε και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, αλλά και ο Γιάννης Μπρατάκος, ο οποίος συμμετείχε στην κουβέντα.

Η selfie του Μητσοτάκη με Ρέμο, Τσαπατάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida ο πρωθυπουργός στη συνομιλία που είχε με τους Αντώνη Ρέμο και Αντώνη Τσαπατάκη, τους περιέγραψε τα σχέδιά του για τη Θεσσαλονίκη, τα οποία περιλαμβάνουν σημαντικά έργα με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής.
Επίσης ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι προτεραιότητά του θα είναι στο άμεσο μέλλον η υγεία των πολιτών καθώς και η ασφάλεια.

Η πρόσκληση του Αντώνη Ρέμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Αντώνης Ρέμος προσκάλεσε τον πρωθυπουργό στη συναυλία που θα δώσει στις 13 Σεπτεμβρίου κάτω από την Ακρόπολη μαζί με τον Αμερικανό τραγουδοποιό Μάικλ Μπόλτον και εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι θα δώσει το παρόν στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού για τη συνάντηση των δύο καλλιτεχνών εκτός σοβαρού απροόπτου.

Πηγή: iefimerida.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE