Μητσοτάκης από Πάτρα | Θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων

Share on:

Από την Πάτρα ξεκίνησε η περιοδεία σήμερα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα καλύψει μέσα στην ημέρα τη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο. Σε λιγότερο από 7 ημέρες του ραντεβού των ψηφοφόρων με την κάλπη της ενισχυμένης αναλογικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτει όλο και με μεγαλύτερη ένταση το διακύβευμα της 25ης Ιουνίου και ζητεί από τους πολίτες όχι μόνο μαζική συμμετοχή στην κάλπη της επόμενης Κυριακής αλλά και εντολή για ασφαλή αυτοδυναμία, την οποία ο ίδιος οριοθετεί στο επίπεδο των 158 με 160 βουλευτών, προκειμενου όπως σημειώνει η επόμενη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας να έχει τη δυνατότητα υλοποίησης του συνόλου των δεσμεύσεων οι οποίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της οδού Πειραιώς.

«Να μην αφήσουμε καμία δυνητική ψήφο να πάει χαμένη» διαμήνυσε στα στελέχη της ΝΔ στην Πάτρα και επισήμανε τις προτεραιότητες της ΝΔ για την επόμενη τετραετία με πρώτη αυτή των καλύτερων μισθών, οικοδόμηση ενός νέου εθνικού συστήματος Υγείας με προσλήψεις 10.000 υγειονομικών και «δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους του συμπολίτες μας», όπως διευκρίνισε.

Επισήμανε την σημασία που δίνει η ΝΔ στην Παιδεία με «εξωστρεφή Πανεπιστήμια που συνδέονται με την αγορά Εργασίας». Όσον αφορά στα εξοπλιστικά υπογράμμισε πως «θα συνεχιστεί η πολιτική των εξοπλισμών, παρότι ενοχλεί κάποιους» καθώς και η συνέχιση της πολιτικής που «προστατεύει την εθνική μας κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου δήλωσε συγκλονισμένος και σημείωσε πως «οργιστήκαμε με κάποιους που επιρρίπτουν ευθύνες στο λιμενικό μας και δεν στοχοποιούν τους διακινητές» συμπληρώνοντας πως «με την πολιτική μας συντρίψαμε τους διακινητές» ενώ δεσμεύτηκε ότι θα δώσει αγώνα στην Ε.Ε για το μεταναστευτικό.

«Είχαμε βάλει ένα στοίχημα να κάνουμε την Αχαΐα και τον Δήμο Πάτρας γαλάζια. Το πετύχαμε. Σας ζητώ να αυξήσουμε και άλλο το ποσοστό μας για να δουλέψουμε για την Ελλάδα της Περηφάνειας» διαμήνυσε στους πολίτες της αχαϊκής Πρωτεύουσας, συμπληρώνοντας πως «την 25η Ιουνίου η ευθύνη περνάει σε όλους σας»

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE