Mente Fuerte| «Με τη Μαρία Σολωμού είμαστε αυτό που βλέπετε»

Share on:

Ο Mente Fuerte βρέθηκε καλεσμένος στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, καθώς και για την έντονη αντίδρασή της μπροστά σε δημοσιογράφο.

Μιλώντας για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ του Open, ο ράπερ είπε: «Πρώτον, δεν έβρισε τον δημοσιογράφο. Είπε “όχι ρε π***στη μου” μέσα στο αμάξι της. Δεύτερον, πας να κάνεις προπαγάνδα. Άρα πας να βγάλεις έναν άνθρωπο με ψέματα, λάθος. Άρα είσαι 100% λάθος. Οπότε δε μπορούμε να κάνει τη δουλειά του σωστά, και όλα έχουν ένα όριο. Όχι ρε φίλε, μπαίνεις στον χώρο μου. Τι σου δίνει εσένα το δικαίωμα να με παρενοχλείς τόσο, που εμένα δε μου δίνει το δικαίωμα να αντιδράσω; Η Μαρία νευρίασε γιατί χάλασε την έκπληξη, το outfit» είπε χαρακτηριστικά ο Mente Fuerte.

Ο Mente Fuerte αναφέρθηκε και στα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη που ακολούθησαν στο «Πρωινό μας». «Αυτή η ξανθιά πώς τη λένε εκεί; Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει σίγουρα το αμοντάριστο, χωρίς το μπιπ. Είναι το παλληκαράκι αυτό που μας κυνήγησε, ήταν πολύ ενοχλητικός! Εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όλους τους ανθρώπους, ειδικά με αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους».

«Με την Μαρία Σολωμού τα έχετε;», ρώτησε στη συνέχεια ο Fipster. «Είναι αυτό που βλέπετε. Ότι η Μαρία δεν θέλει να βάλει ταμπέλα αν είμαστε φίλοι, σχέση ή οτιδήποτε, μπορεί να είμαστε όλα, μπορεί να είμαστε ένα από αυτά», απάντησε ο Mente Fuerte. «Τι θαυμάζεις περισσότερο στη Μαρία;» ήταν η επόμενη ερώτηση. «Ολα τα θαυμάζω στη Μαρία. Την θαυμάζω πολύ σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα. Μου αρέσει που είναι δυναμική, είναι πολύ όμορφη, τη θαύμαζα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mente Fuerte.

Για τη Φαίη Σκορδά, ο Mente Fuerte σχολίασε: «Δεν ξέρω τι όνειρο είδε και έλεγε ό,τι να ‘ναι. Κι επειδή νομίζω ότι ξέρει και τη Μαρία, είναι όλο πολύ λάθος. Πας να φτιάξεις ένα θέμα από το πουθενά. Χωρίς λόγο. Η Μαρία είναι 50 χρόνια στον χώρο. Είναι τα διπλάσια χρόνια από την κυρία και τον κύριο εκεί. Να υπάρχει κι ένα όριο. Αν έμπαινε στο αμάξι μου και του έδινα φάπα, θα έλεγαν για τη βία. Οχι ρε φίλε, μπαίνει στον χώρο μου».

Με πληροφορίες από govastileto


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE