Μενέντεζ | Δήλωσε αθώος σε δικαστήριο- Ελεύθερος με εγγύηση

Share on:

Αθώος δήλωσε ο Αμερικανός Γερουσιαστής των Δημοκρατικών Ρόμπερτ Μενέντεζ σε Ομοσπονδιακό Δικαστήριο για τις σε βάρος του κατηγορίες για δωροληψία από τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσι, την ώρα που πληθαίνουν οι εκκλήσεις από το κόμμα του να παραιτηθεί.

Οι όροι

Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ αφέθηκε τελικά ελεύθερος με εγγύηση 100.000 δολαρίων. Καλείται επίσης να παραδώσει όλα του τα προσωπικά διαβατήρια. Θα του επιτραπεί, ωστόσο, να κρατήσει ένα διαβατήριο προκειμένου να μπορεί να ταξιδεύει εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών για κυβερνητικές υποθέσεις.

Η δικαστής διέταξε να μην έχει καμία επαφή με τους συγκατηγορούμενούς του, εκτός από την σύζυγό του.

Επιπλέον δεν μπορεί να έχει επαφή με υπαλλήλους της Γερουσίας που γνωρίζουν τα γεγονότα της υπόθεσης χωρίς την παρουσία δικηγόρων.

Το χρονικό

Πριν από μία εβδομάδα οι Ομοσπονδιακοί Εισαγγελείς στο Μανχάταν άσκησαν δίωξη σε βάρος του Μενέντεζ και της συζύγου του με την κατηγορία ότι δέχθηκε ράβδους χρυσού και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε μετρητά προκειμένου να ασκήσει ο Γερουσιαστής την επιρροή του για να βοηθήσει την αιγυπτιακή κυβέρνηση αλλά και να παρέμβει υπέρ των τριών επιχειρηματιών στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Πηγή: naftemporiki.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE