Σήμερα το μεγάλο συλλαλητήριο στην «Agrotica» | Ξεσηκωμός των αγροτών σε όλη τη χώρα

Share on:

«Όλοι στα λεωφορεία, όλοι στην “Αgrotica” το Σάββατο». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι αγρότες από το μπλόκο στην Ε-65 στην Καρδίτσα ακούγοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης στη Βουλή και κάνοντας σαφές ότι δεν ικανοποιούνται τα δίκαια αιτήματά τους.

«Τα μπλόκα έστειλαν τον πρωθυπουργό στη Βουλή και τον εξανάγκασαν να πει κι άλλα μέτρα που όμως είναι ψίχουλα», το συμπέρασμα των συζητήσεων μεταξύ των αγροτών στο μπλόκο.

Με δεκάδες μπλόκα να έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα, με συντονισμένες και πολύμορφες δράσεις, όπως αποκλεισμούς κεντρικών Εθνικών Οδών, μαζικές μηχανοκίνητες κινητοποιήσεις μέσα σε πόλεις, άλλες αγωνιστικές παρεμβάσεις, οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι συνεχίζουν και δυναμώνουν μέρα με τη μέρα τη σκληρή μάχη για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσής τους.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην «Agrotica» το Σάββατο

Σημαντικός σταθμός του αγώνα τους θα αποτελέσει το μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο 3 Φλεβάρη στην «Agrotica» στη Θεσσαλονίκη, στις 12 μ., στην Άνω Πύλη της ΔΕΘ (Εγνατία).

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων (ΠΕΜ). Καλεί γεωργούς, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, αλιείς να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο «την αγωνιστική τους πίεση, αφού είναι η μόνη που μπορεί να αναγκάσει την κυβέρνηση να σταματήσει τα ψέματα και τις μπαγαποντιές και να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα πάνω στα αιτήματά μας». Άλλωστε, με πρωτοβουλίες Αγροτικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για το συλλαλητήριο, από τους νομούς της Μακεδονίας, αλλά και από Θράκη, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα.

Με πληροφορίες του skai


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE