Mega TV| «Αντίο» στην Ερασμία, τη Γιολάντα Ραγιά, τη Ντένη Μαρκορά, την Κική Σκευάκη

Share on:

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο, κι όχι μόνο, η είδηση του θανάτου της Ντίνας Κώνστα το απόγευμα της Κυριακής, η οποία είχε διαγράψει μεγάλη καλλιτεχνική διαδρομή, αλλά αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές του Mega. Έτσι, το κανάλι είπε το δικό του «αντίο» στην αγαπημένη ηθοποιό.

Η Ντίνα Κώνστα ξεκίνησε την τηλεοπτική της διαδρομή πριν 46 χρόνια από την κρατική τηλεόραση. Το 1976, σε ηλικία 37 χρόνων συμμετείχε σε 2 επεισόδια της σειράς με τίτλο «Μια φορά και έναν καιρό».

Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες με τη μικρή οθόνη, όπου το 1991 στην αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Mega.

Την απολαύσαμε σε 4 επεισόδια στις αγαπημένες μας «Τρεις Χάριτες» των Ρέππα – Παπαθανασίου, στο ρόλο της Νταϊάνα Κουτούπα παρέα με την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη Νένα Μεντή και την Μίνα Αδαμάκη.

Ακολούθησε ο χαρακτηριστικός ρόλος της Ερασμίας στο Σόι μας, το 1992, όπου ερμήνευε μια αντισυμβατική περσόνα στην οικογενειακή σειρά που διήρκησε δύο χρόνια.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE