Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης: Αντιποδόσφαιρο, ξύλο και μισό μηδέν…

Share on:

Με γκολ του Κέβιν Ντε Μπροινε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε στο πρώτο γύρο των μεταξύ τους αγώνων για την φάση των προημιτελικών του Champions League. Αρνητική εντύπωση στους ποδοσφαιρόφιλους σχημάτισε το φτωχό και σε πολλές περιπτώσεις άσχημο ποδόσφαιρο που επέλεξε να παρουσιάσει η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε συνέντευξή του έπειτα από τη λήξη του αγώνα ο Τσόλο Σιμεόνε δικαιολόγησε την κακή εμφάνιση της ομάδας του κάνοντας λόγο για παιχνίδι τακτικής. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να κλείσουμε ασφυκτικά αμυντικά μία ομάδα η οποία έχει σκοράρει 60 γκολ στους τελευταίους 20 αγώνες της. Αυτό ήταν κάτι που καταφέραμε να κάνουμε στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με επιτυχία αλλά μία ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο της έδωσε την ευκαιρία να σκοράρει. Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής».

Η τακτική προσέγγιση του Πεπ Γουαρδιόλα που πέρασε στον αγώνα τον Φόντεν φαίνεται να αποτέλεσε κύριο παράγοντα στην επικράτηση της ομάδας του. Με κάθετη πάσα του στον Κέβιν Ντε Μπρόινε άνοιξε την επίθεση και ο Βέλγος σκόραρε νικώντας τον εξαιρετικό στο παιχνίδι Γιαν Όμπλακ.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη ρεβάνς του αγώνα στη Μαδρίτη στην οποία η Ατλέτικο έχει ανάγκη να αποδώσει εάν θέλει να είναι αυτή η ομάδα που θα προχωρήσει στην επόμενη φάση.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE