MasterChef| Παναγιώτης Κουμουνδούρος ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Share on:

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και πολλούς μήνες στο σπίτι και στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, πήρε τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50,000 ερυώ.

Με αντίπαλο του την Καλλιόπη Μπεζαντέ, διαγωνίστηκαν σε μια σειρά απαιτητικών μαγειρικών προκλήσεων το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να δημιουργήσουν το καλύτερο τους πιάτο.

Η σημαντικότερη δοκιμασία του τελικού διαγωνισμού ήταν αντιγραφή ενός πιάτου της κορυφαίας Βρετανής chef, Clare Smyth. Η ίδια αποτελεί την μόνη γυναίκα με την ανώτατη διάκριση του οδηγού Michelin στη χώρα της και έφερε στους δυο φιναλίστ ένα εξαιρετικής κομψότητας πιάτο. Οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρέα με την κορυφαία chef υποδέχθηκαν τους δύο διεκδικητές του τίτλου του MasterChef στην τελευταία τους δοκιμασία, που έκρινε ποιος ήταν αυτός που κατέκτησε την πρώτη θέση.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος συγκέντρωσε τελικά την υψηλότερη βαθμολογία και αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του MasterChef 6 με 58 βαθμούς.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε τελικά η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία συγκέντρωσε 53 βαθμούς.

«Θα πάω διακοπές»

«Θα πάω διακοπές. Αλλά 50. 000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα σε ένα πάρτι; Χαίρομαι που θα πάω σπίτι μου επιτέλους μετά από τόσο καιρό, θα μου λείψει πάρα πολύ, αλλά να πάω κι εγώ λίγο σπίτι μου. Είτε κερδίσω είτε όχι, κρατάω το πόσοι άλλοι έχουν γίνει MasterChef στην Ελλάδα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε σε αυτή τη θέση εδώ εγώ και η Πόπη» είπε χαρακτηριστικά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Στη συνέχεια ο κριτής ρώτησε και την Καλλιόπη Μπεζάντε και εκείνη του απάντησε: «Το όνειρό μου είναι να κάνω το δικό μου μαγαζί. Η μαμά μου θέλει να πάμε ταξίδι στο Κάιρο, κερδίσουμε δεν κερδίσουμε, ταξίδι θα πάμε. Ελάτε κι εσείς τι να σας πω, θα κεράσω».

Η πρώτη ανάρτηση του, μετά την νίκη

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας πάντα ό,τι επιθυμείτε. Ωραία πράγματα έρχονται», έγραψε.

Οι πρώτες δηλώσεις

Καλεσμένος σε εκπομπή ο μεγάλος νικητής πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχω κερδίσει, θέλω λίγο τον χρόνο μου για να το καταλάβω. Νιώθω τέλεια, υπέροχα, έζησα όλο το παιχνίδι. Ήταν φανταστική εμπειρία. Ολοκληρώθηκε στο 100%, πήρα και το έπαθλο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Μπήκα μέσα στο παιχνίδι και… χάος. Ήμουν αγχωμένος με τις κάμερες. Βρήκα τα βήματα μου μετά τους 15. Κατάλαβα μετά πως πρέπει να πάει…» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

«Η Καλλιόπη είναι μαχήτρια, το πάλεψε και το ήθελε πάρα πολύ, ο αγαπάει και φαίνεται. Χωρίς πλάκα είναι terminator. Στις αντιγραφές το κεφάλι της λειτουργεί άψογα, εγώ είμαι περισσότερο free style. Με το που κατάλαβα ότι κέρδισα ενθουσιάστηκα!» συμπλήρωσε ο Έλληνας MasterChef.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE