Μαρινάκης | Στις 11 Μαρτίου στο Μαξίμου η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους αγρότες

Share on:

Στο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση αναφέρθηκε κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι 176 από τα 205 άρθρα του νομοσχεδίου αφορούν στην αναβάθμιση του δημοσίου πανεπιστημίου. Επιπλέον η χρηματοδότηση του δημοσίου πανεπιστημίου αυξάνεται στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

«Αυξάνεται το στεγαστικό επίδομα για τους φοιτητές  όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ενώ δρομολογείται η κατασκευή νέων εστιών οι οποίες αναμένεται να προσθέσουν 10.000 θέσεις στέγασης για φοιτητές», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Αναφορικά με τις καταγγελίες αποδήμων ψηφοφόρων που δέχτηκαν προεκλογικό email, από την ευρωβουλευτή της ΝΔ  Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους, όπως λένε οι ίδιοι, ο κ. Μαρινάκης παρέπεμψε στην απάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΣ, κ. Μπαλέρμπα σύμφωνα με την οποία «το υπουργείο Εσωτερικών δεν παρέχει διευθύνσεις emails σε υποψήφιους όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία αλλά ωστόσο διετάχθη έρευνα από την αρμόδια επιτροπή Προστασίας προσωπικών Δεδομένων. Η κα Ασημακοπούλου έχει απαντήσει με μια σειρά δικές της δηλώσεις. Αυτό που λέει το αρμόδιο υπουργείο είναι ότι δεν έχει δοθεί κάτι και ούτε έχει γίνει κάποια παραβίαση της νομοθεσίας». 

Πηγή: skai.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE