Μαρέβα | Κόντρα Πολάκη-Καρανίκα για την ανάρτηση της Ακρίτα

Share on:

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Νίκου Καρανίκα στο Facebook, με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα που «φωτογράφιζε» το post της Έλενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο Νίκος Καρανίκας έκανε λόγο για «μισογυνισμό», ρίχνοντας προφανώς τα βέλη του στα όσα έγραψε στο Facebook η Έλενα Ακρίτα για τη σύζυγο του πρωθυπουργού και οδήγησε στην πρoαναγγελία νομικής ενέργειας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι κατά της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική. Καμιά επικράτεια, καμία συλλογικότητα και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό. Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας.

Με την ανάρτηση όμως φαίνεται ότι διαφώνησε κάθετα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έχει άλλωστε στηρίξει την Έλενα Ακρίτα μετά την προαναγγελία ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού θα κινηθεί εναντίον της.

Με σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση Καρανίκα, ο Παύλος Πολάκης ρωτά: «Ποιος είναι ο μισογυνισμος Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!»

Στο σχόλιο αυτό απάντησε ο Νίκος Καρανίκας παραθέτοντας την ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη – που αποτέλεσε αφορμή για την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα – αλλά και την ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά, ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε, γράφοντας «αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρεβα Μητσοτακη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό τοτε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο!».

Τον διάλογο έκλεισε ο Νίκος Καρανίκας γράφοντας στον Παύλο Πολάκη: «Όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιότητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιότητα. Τα σπίτια της Μαρεβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».

Πηγή: flash.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE