Μαντόνα | Τη βρήκαν αναίσθητη, μπήκε ΜΕΘ και διασωληνώθηκε

Share on:

«Όλοι πιστεύαμε ότι μπορεί να τη χάσουμε». Η οικογένεια της Μαντόνα ενώθηκε μετά την εσπευσμένη εισαγωγή της στην εντατική με βακτηριακή λοίμωξη και υποστηρίζουν ότι ανησυχούν ότι «θα βάλει την καριέρα της και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει».

Η κατάσταση της Μαντόνα ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της «προετοιμάζονταν για το χειρότερο», δήλωσε μέλος της οικογένειας στη DailyMail.

Η 64χρονη βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Την Τετάρτη, ο μάνατζέρ της Guy Oseary ανακοίνωσε ότι έπασχε από «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει, οπότε ανέβαλε την περιοδεία της, που επρόκειτο να ξεκινήσει στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Συγγενείς της τραγουδίστριας δήλωσαν στη DailyMail ότι πέρασαν αρκετές δύσκολες ημέρες χωρίς να είναι σίγουροι αν θα τα καταφέρει. Είπαν ακόμη ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης για τη Madonna, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πίεζε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση θα εξελισσόταν όλο αυτό και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε ο συγγενής. «Γι’ αυτό το λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης».

Η Μαντόνα είναι μητέρα έξι παιδιών: της Λούρδης , 26 ετών, του Ρόκο, 22 ετών, του Νταβίντ, 17 ετών, της Μέρσι, 17 ετών και των 10χρονων διδύμων Στέλλα και Eστέρ.

Η Λούρδη ήταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της, ανέφερε η New York Post.

Η Μαντόνα έχει τρεις αδελφές – την Πόλα, τη Μέλανι και την Τζένιφερ – και τέσσερα αδέλφια: Anthony, Martin, Christopher και Mario.

Όλα τα αδέλφια Ciccone διατηρούν χαμηλό προφίλ, αφήνοντας τα φώτα της δημοσιότητας για την Μαντόνα.

Η οικογενειακή πηγή δήλωσε στη DailyMail.com ότι η ξαφνική νοσηλεία της τους ένωσε. «Όλα τα μέλη της οικογένειας της Μαντόνα έχουν ενωθεί γι’ αυτό»’, δήλωσε ο συγγενής. Και ανέφερε ότι αυτή η περιπέτεια λειτούργησε ως υπενθύμιση για την τραγουδίστρια ότι πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της.

Πηγή: iefimerida.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE