Φως Στο Τούνελ | Καλεσμένος μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Share on:

Με την πλειοψηφία της κοινής γνώμης να πλέκει το εγκώμιο της Αγγελικής Νικολούλη για τις αποκαλύψεις και το σθένος που επέδειξε σχετικά με την υπόθεση Πισπιρίγκου, η έμπειρη δημοσιογράφος βάζει φωτιά στην επικαιρότητα με μία αινιγματική δημοσίευση στο Ίνσταγκραμ σχετικά με τον καλεσμένο της ερχόμενης εκπομπής της 8ης Απριλίου.

Την ώρα που η επικαιρότητα σχετικά με την υπόθεση που τόσο έντονα απασχολεί την κοινή γνώμη να τρέχει, φημολογείται πως ο μυστηριώδης καλεσμένος της εκπομπής ενδέχεται είναι ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης. Η πιθανότητα αυτή δεν μοιάζει αδύνατη, καθώς όπως διαπιστώσαμε το τελευταίο διάστημα, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν διστάζει να παρουσιάζεται και να μιλά ανοιχτά μπροστά στις κάμερες για την υπόθεση.

Η δημοσίευση της σελίδας της εκπομπής στο Ίνσταγκραμ δείχνει έναν καλεσμένο με μαύρο σακάκι που κρύβεται από ανθρώπους του πλατό, ενώ σχηματισμένο κάτω από την φωτογραφία είναι ένα ερωτηματικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση αυτή έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στους τηλεθεατές και αναμένονται να φτάσουν στα ύψη τα ποσοστά τηλεθέασης.

Με πληροφορίες από Fthis TV

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE