Maestro| Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον β’ κύκλο – Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου

Share on:

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον β’ κύκλο της σειράς «Maestro», την ώρα που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και όλοι οι συντελεστές της σειράς απολαμβάνουν την επιτυχία που γνωρίζει το σίριαλ και εκτός συνόρων, μετά τη διεθνή πρεμιέρα του στο Netflix. Η σειρά αναμένεται να επιστρέψει σε έναν χρόνο, ωστόσο τα γυρίσματα του νέου κύκλου ξεκίνησαν και οι συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν ξανά για την ανάγνωση των νέων επεισοδίων.

Ο τηλεοπτικός Αντώνης, ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς έκανε την αποκάλυψη για την έναρξη των γυρισμάτων, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Alpha, ανέφερε πως ξεκίνησε η ανάγνωση από το προηγούμενο καστ της σειράς, γιατί όπως εξήγησε, η συνέχεια του πρώτου επεισοδίου είναι πιο άμεση σε σχέση με το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Ο ίδιος αποκάλυψε και την είσοδο ενός νέου χαρακτήρα, ο οποίος θα υποδυθεί έναν ερευνητή και παρά το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε το όνομά του, ανέφερε πως είναι ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου.

«Τα γυρίσματα ξεκινούν τη Δευτέρα (03/04), εγώ έχω το πρώτο γύρισμα την Πέμπτη αλλά μπαίνουν σε τροχιά κανονικά και δεν σταματάνε μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό που πρέπει να γίνει», ανέφερε ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και για την ανταπόκριση της σειράς και τα μηνύματα θαυμασμού και αγάπης που δέχεται από όλο τον κόσμο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε επίσης αποκάλυψη για την έναρξη των γυρισμάτων και την προετοιμασία της παραγωγής για τον δεύτερο κύκλο, όπου αποκαλύπτεται μεταξύ άλλων ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου, που θα είναι “Mother (Μητέρα)”. Με ένα βίντεο ο δημιουργός μοιράστηκε στιγμές από την πρώτη ανάγνωση για το πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE