Mad Clip-Άσπα| Έρχεται τραγούδι-ντουέτο

Share on:

Η αδερφή του, Άσπα, καλεσμένη σε βραδινή εκπομπή μίλησε για το θέμα που ακόμα στοιχειώνει την οικογένεια της. Η νεαρή τραγουδίστρια κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού και προσπαθεί μέσα από εκείνη να μείνει «ζωντανός» και ο αδερφός της.

Στην συνέντευξη της ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη καθώς ήταν πολύ κοντά του και τα αδέλφια είχαν εξαιρετικές σχέσεις.

«Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με τον Πίτερ αλλά πηγαινοερχόταν στην Αμερική. Ήθελε από πολύ μικρός να γίνει τραγουδιστής, πάντα έγραφε στίχους. Έχουμε όλα τα στιχάκια του σε ένα κουτί. Ήταν σαν έμπνευση ο αδερφός μου, είναι ωραίο να βλέπεις κάποιον να κάνει κάτι που αγαπάει τόσο πολύ.»

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω κάποια στιγμή να το μοιραστώ με τον κόσμο» είπε η Άσπα.

«Καμιά σχέση με τον σκληρό άνθρωπο που κάποιοι τον παρομοίαζαν. Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Ήταν πάντοτε ευγνώμων για όλα αυτά που ζούσε, δεν ξέχασε ποτέ από που ήρθε. Είχε καλή καρδιά. Πήγαινα στα πρώτα του live, όταν ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός. Το αγαπημένου μου τραγούδι του είναι το ‘Μπορεί’. Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι είχε γλυκόπικρο συναίσθημα, γιατί αυτός ο χώρος της θυμίζει τον αδερφό μου. Έβλεπε το άγχος που περνούσε, το άγχος να τα πας καλά, τα νούμερα, τα views. Έβλεπε την προσπάθειά του να τα καταφέρει και αυτό ίσως την ανησυχεί. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι τον εκμεταλλεύομαι, δεν το έκανα τότε και δεν θα το κάνω τώρα» εξομολογήθηκε για τον Mad Clip. » κατέληξε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε αν οι συνάδελφοι του Mad Clip τη στήριξαν: «Με στήριξαν πάρα πολύ οι καλλιτέχνες από τον χώρο του. Μου έστειλαν όλοι. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ. Δεν το έκανα ούτε εν ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE