Λάρισα | Εκτός κινδύνου αλλά με πολλαπλά τραύματα η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Share on:

Σύμφωνα με το larissanet.gr, η γυναίκα που φέρει τραύματα στο νεφρό, τη σπλήνα στο πρόσωπό αλλά και στα πλευρά νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες εκτός κινδύνου στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και παρακολουθείται από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος σύζυγος της έχει συλληφθεί και είναι κρατούμενος μέχρι την απολογία του στον ανακριτή την προσεχή Δευτέρα. Ο 52χρονος Λαρισαίος, ελεύθερος επαγγελματίας, κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Της τηλεφώνησε ο Γιάννης Οικονόμου

Τηλεφωνική επικοινωνία με την αστυνόμο Α’, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου μίλησε μαζί της, της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της. Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο υπουργός ενημερώθηκε από τον διοικητή του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της Αστυνόμου Α’.

Όπως ανέφερε, επιπροσθέτως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: “Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα”.

Οργή για τον 52χρονο δράστη

Την ίδια ώρα, τα social media έχουν πλυμμηρίσει με μηνύματα οργής, με του Λαρισαίους να ζητούν να μην ξαναπάει κανείς στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί ο 52χρονος στη Νεάπολη. Σημειώνεται ωστόσο ότι η ταβέρνα παραμένει κλειστή.

Το χρονικό

Το αποτρόπαιο συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο 52χρονος άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος ήταν επειδή η 43χρονη αστυνομικός του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE