Λαμία – Κηφισιά 4-1 | Εύκολη νίκη από τις γκάφες των βορείων προαστίων (vid)

Share on:

Έπειτα από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η Κηφισιά βρήκε τον τρόπο να…ξεκλειδώσει την εστία των γηπεδούχων και να ανοίξει το σκορ.

Στο 12΄έπειτα από ζυγισμένη σέντρα του Γκόμπελιτς και κεφαλιά πάσα του Τεσέιρα, ο Λαντρ με σουτ εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Η Λαμία δεν έβγαλε πανικό μετά το γρήγορο γκολ της Κηφισιάς. Με ψυχραιμία και στρωτό ποδόσφαιρο επιχείρησε να απαντήσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 15΄ ένα καλό σουτ του Καρλίτος εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Ισοφάριση (1-1) με τον Σιμόν

Οι Φθιώτες συνδέθηκαν με τα δίχτυα στο 23΄και ισοφάρισαν το σκορ (1-1).

Μετά από φάουλ του Καρλίτος η μπάλα στρώθηκε στον Σιμόν που σούταρε κι αφού η μπάλα βρήκε ελαφρώς στον Πέιο κι άλλαξε πορεία κατέληξε στο πλεχτό.

Ανατροπή (2-1) μέσω VAR

Με το πόδι στο…γκάζι η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έβαλε ως στόχο το δεύτερο γκολ πριν το κλείσιμο του α΄ημιχρόνου και το κατάφερε στο 38΄.

Ο Ακούνια με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τον Μαρτίνεθ απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο και με πλασέ ο Ισπανός μέσος βρήκε στόχο.

Το γκολ ακυρώθηκε – σε πρώτο χρόνο – ως οφσάιντ κατόπιν σχετικής υπόδειξης του βοηθού, ωστόσο το VAR είχε διαφορετική…γνώμη και το τέρμα μέτρησε δίνοντας το προβάδισμα (2-1) στη Λαμία.

Η πρώτη καλή στιγμή του β΄ημιχρόνου ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Οζέγκοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Κοσέλεφ ωστόσο το πλασέ του ήταν άσχημο και…κλότσησε έτσι την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Σούπερ γκάφα και 3-1!

Η Λαμία πέτυχε και τρίτο γκολ στο 56΄έπειτα από τρομερό λάθος των γηπεδούχων. Ο Πέιος εκτέλεσε απρόσεχτα φάουλ έξω από την περιοχή της Κηφισιάς ο Καρλίτος έκλεψε την μπάλα πάτησε περιοχή και με πλασέ εκτέλεσε τον Αναγνωστόπουλο (3-1).

Στο 78΄οι Φθιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για τέταρτο γκολ, με τον Τσιλούλη να μην καταφέρνει να κερδίσει στο τετ α τετ τον Αναγνωστόπουλο.

To…κερασάκι ο Μάλτσι

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87΄. Ο Τόσιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Μάλτσι με προβολή (ανάμεσα από Λαντρ και Τεσέιρα) βρήκε δίχτυα (4-1).

Με το «τρίποντο» που έριξε στο σακούλι η Λαμία έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από τον έκτο της βαθμολογίας Αστέρα Τρίπολης που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος η Κηφισιά αγνοεί τη νίκη (μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες) και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νούνιες, Σολόα.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τσιλούλης (91΄Τερεζίου), Τζανδάρης, Νούνιες (83΄Στάνκο), Μαρτίνεθ (69΄Τόσιτς), Ακούνια (69΄Σίντκλεϊ), Καρλίτος (83΄Μάλτσι).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας (46΄Σάντος), Γκόμπελιτς, Λαντρ, Μιλίτσεβιτς, Πέιος (61΄Σολόα), Ιπαλίμπο (81΄Ίλιεφ), Τεσέιρα, Τετέι, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς.

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE