Κυριακή | ΑΕΚ – Ολυμπιακός | ΠΑΟΚ – Άρης | Εγγύηση ποιότητας και γκρίνιας

Share on:

Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού στην Αθήνα και το μακεδονίτικο clasico ΠΑΟΚ – Άρης στην Θεσσαλονίκη κλέβουν όλο το focus της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Κι όχι μονάχα γι αγωνιστικούς λόγους, αλλά για διαιτητικούς, αυτή την γάγγραινα του ποδοσφαίρου που χρόνια τώρα κατατρώει τα σωθικά του και αγριεύει τις συνειδήσεις των ποδοσφαιρόφιλων, όπως μπορείτε να διαβάστε στην διπλανή σελίδα. Δυο ντέρμπι που μπορούν να γοητεύσουν με την απόδοση των παικτών και να γεμίσουν γκρίνια και μιζέρια με τις όποιες διαιτητικές αποφάσεις. Ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο νίκησε 5-0 τον Παναιτωλικό.

Στην «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά» θα συγκεντρωθούν αύριο βράδυ μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την Ένωση θα λείψει ο μακράν κορυφαίος παίκτης της την περασμένη σεζόν Λιβάι Γκαρσία, καθώς και ο Γκατσίνοβιτς. Ωστόσο, η περσινή σεζόν ένα βασικό προτέρημα της Ένωσης, που είναι βάθος στον πάγκο. Ο Πόνσε σέντερ φορ, ο Τσούμπερ αριστερός χαφ κι όλα καλά.

Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαίες μεταγραφές, έφερε πίσω τον Ποντένσε και υπόγραψε με τον Μαυροβούνιο φορ Γιόβετιτς, αλλά αμφότεροι θα κάτσουν στον πάγκο. Όπως και ο Νορβηγός Σολμπάκεν, ο Βραζιλιάνος Σκάρπα. Πιθανές συνθέσεις: ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε. ΟλυμπιακόςΠασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Έσε, Καμαρά, Μπιέλ, Φορτούνης και Ελ Κααμπί.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν υπερπληθώρα μεγάλων παικτών στην μεσαία γραμμή. Μάρκος Αντόνιο από την Λάτσιο, Μετιέ από την Μπενφίκα, Ντεσπόντοφ από την Λουντογκόρετς, Σαμάτα σέντερ φορ και τον Κωνσταντέλια σε φουλ φόρμα. Ο Άρης ξανάφτιαξε νέα ομάδα, με αρκετούς παίκτες καλούς και πάει για μάχη στην γειτονική Τούμπα. Δεν είναι, ωστόσο, «δεμένος» όπως ο δικέφαλος.

 

Την προσεχή Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα δώσουν τα πρώτα τους παιχνίδια στους ομίλους του Europa League και ο ΠΑΟΚ στο Conference. Η Ένωση θα παίξει στην Αγγλία με την Μπράιτον, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Βιγιαρεάλ, ο Ολυμπιακός την Φράιμπουργκ και ο δικέφαλος του βορρά πάει στο Ελσίνκι ν’ αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Το πλήρες πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, Σάββατο: Λαμία – ΟΦΗ 2-2 (Τσιλούλης 47’, Κάρο 74’ αυτό. – Ντιγκό 8’, Γκαλιέγος 66’) Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-5 (Μπερνάρ 13, 45, 64, Αϊτόρ 86 πεν., Μάγκνουσον 93). Κυριακή: Αστέρας Τρ. – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 NOVA), Κηφισιά – Πανσερραϊκός (18:00 Cosmote TV), ΠΑΟΚ – Άρης (20:30 NOVA), ΑΕΚ – Ολυμπιακός (21:30 Cosmote TV). Δευτέρα: Ατρόμητος – Βόλος (18:00 NOVA).

 

Βαθμολογία

(3 αγ.)

Ολυμπιακός 9

Παναθηναϊκός  9

ΟΦΗ (4) 7

ΠΑΟΚ 6

Λαμία (4) 5

ΠΑΣ Γιάννινα 4

ΑΕΚ (2) 4

Άρης 3

Κηφισιά 3

Αστέρας Τρ. 3

Παναιτωλικός (3) 2

Πανσερραϊκός 2

Βόλος 1

Ατρόμητος (2) 0

ΠΗΓΗ: political.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE