Κύπρος| Την έδεσαν και προσπάθησαν να την απαγάγουν

Share on:

Μετά από ένα τηλεφώνημα η 34χρονη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της και 4 άνδρες περιμένοντας την, την έδεσαν και την έσυραν ώστε να την απαγάγουν. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα μετά από πληροφορία για απόπειρα απαγωγής γυναίκας από τέσσερα άτομα στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 10 χθες βράδυ, προσπαθούσαν βίαια να την βάλουν στο αμάξι με αποτέλεσμα η γυναίκα να ουρλιάζει για βοήθεια. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα τέσσερα πρόσωπα, καθώς επίσης και την γυναίκα.

Το τηλεφώνημα

Μόλις λίγο νωρίτερα η 34χρονη γυναίκα δέχτηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα 45 χρονών, με σκοπό να συναντηθούν για να αγοράσει η τελευταία από κοντά της, διάφορες κρέμες προσώπου. Η συνάντηση των δύο γυναικών, κανονίστηκε στις 9.30 το βράδυ σε σημείο κοντά στο σπίτι της 34χρονης. Στο σημείο συνάντησης, την περιμέναν τρεις άνδρες ηλικίας 40,44,47 οι οποίοι την έδεσαν με σχοινί, την φίμωσαν και προσπάθησαν σέρνοντας την να την βάλουν στο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα αντέδρασε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα, ένας εκ των δραστών, να προτάξει εναντίον της, μαχαίρι.

Τα τέσσερα πρόσωπα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συνελήφθη και το θύμα

Η 34χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε έγκαυμα στην ωμοπλάτη λόγω τριβής.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι εναντίον της 34χρονης, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης (ΤΑΕ Λάρνακας), για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η απόπειρα απαγωγής ενδεχομένως να σχετίζεται με άλλες απάτες εκ μέρους του θύματος.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE