Κωσταντίνος Μπογδάνος | Ίδρυση καινούργιου κόμματος

Share on:

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και δημοσιογράφος Κωσταντίνος Μπογδάνος προχωρά στην ίδρυση πολιτικής κίνησης. Ο ίδιος αφού εν τέλει διαγράφηκε από την Νέα Δημοκρατία όταν επιτέθηκε με βάρβαρο τρόπο και εμφυλιοπολεμικό λόγο στο ΚΚΕ, συγκρίνοντάς το με τους «εχθρούς» της Ελλάδας. 

Η ανακοίνωση της κίνησης  θα γίνει σήμερα 05/04 στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Στο καινούργιο λογότυπο βλέπουμε ένα λευκό «έψιλον» που σχηματίζει τον σταυρό της πρόσθεσης, σε σκούρο μπλε φόντο. Τα γράμματα «Ε» και «ΣΥ» είναι γραμμένα με εντονότερα γράμματα σχηματίζοντας το αρκτικόλεξο ΕΣΥ. 

Με βάση την ανακοίνωση της εθνικής συμφωνίας, “σκοπός της ΕΣΥ είναι να λειτουργήσει ως προσκλητήριο προς το σύνολο του φιλελεύθερου πατριωτικού χώρου, που στην Ελλάδα υπάρχει κοινωνικά και λείπει πολιτικά, ώστε αυτός να βρει ενιαία κομματική έκφραση, με ευρωατλαντικό προσανατολισμό και αστικά χαρακτηριστικά, εν όψει των επόμενων εκλογών”.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ανεξάρτητου βουλευτή, ο ίδιος έχει απευθύνει προσκλητήριο σε όποιον βρίσκεται εκτός ΝΔ και κινείται στον φιλελεύθερο-συντηρητικό χώρο με ορθόδοξους και σκεπτόμενους πολίτες.

Η ανάρτηση του ίδιου στο twitter:


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE