Κως | «Την άφησα και την πήρε ο σύντροφός της» λέει ο 32χρονος για την Αναστάζια

Share on:

Άλλαξε για μία ακόμα φορά την κατάθεσή του ο 32χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή της Αναστάζια στην Κω. Πλέον ισχυρίζεται ότι μετέφερε την 27χρονη από το σπίτι του πίσω στο μίνι μάρκετ από όπου την παρέλαβε ο σύντροφός της.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, είχε πάει τη νεαρή στο σπίτι του μόνο και μόνο επειδή εκείνη ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί έκατσαν και ήπιαν μερικές μπύρες, ενώ στη συνέχεια τη μετέφερε με το μηχανάκι στο μίνι μάρκετ από όπου την παρέλαβε ο σύντροφός της. Έκτοτε δεν ξέρει τι απέγινε η 27χρονη.

Ο κατηγορούμενος από το Μπαγκλαντές μεταφέρθηκε με 45 λεπτά καθυστέρηση στο γραφείο του ανακριτή στην Κω, ενώ δεν είπε κουβέντα στις επανειλημμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, υπήρχε ενημέρωση από την αστυνομία προς την εισαγγελία ως προς τα αποτελέσματα των ευρημάτων.

Την ώρα της παραμονής της κοπέλας στο σπίτι ήταν και ο συγκάτοικός του, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος ανέφερε ότι δεν κατάλαβε την παρουσία της, γιατί ήταν στο δωμάτιο του και κοιμόταν. Το βράδυ της Τρίτης, έδωσε ξανά πολύωρη κατάθεση.

Με πληροφορίες του reader


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE