Κως | Δεμένη χειροπόδαρα βρέθηκε η Αναστάζια – Ανακάλεσε ο 32χρονος για τη «συνεύρεση»

Share on:

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κω με τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια, η οποία είχε έρθει στο νησί μαζί με τον σύντροφό της για να εργαστεί σε εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου. Η νεαρή κοπέλα από την Πολωνία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής (18/6) κάτω από ένα δέντρο και σε μία σακούλα στην περιοχή Αλυκές.

Την ίδια ώρα, νεότερες πληροφορίες για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Open, η σορός της 27χρονης βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα, ενώ ήταν σε δύο σακούλες. Οι Αρχές επικεντρώνονται, πλέον, στα νέα τους ευρήματα ενώ αναμένουν και τις απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να βρουν τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι λίγα μέτρα μακριά από το σημείο, που εντοπίστηκε νεκρή από την εθελόντρια, βρέθηκε πεταμένη και η ασημί τσάντα της νέας γυναίκας. Μέσα, μάλιστα, δεν βρέθηκαν ούτε το κινητό της (σ.σ. βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά) αλλά ούτε χρήματα.

Ανακάλεσε ο 32χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο βασικός ύποπτος, που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, είναι ο 32χρονος αλλοδαπός με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, καθώς ήταν το τελευταίο άτομο που καταγράφηκε μαζί με την κοπέλα. Ο 32χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη (21/6).

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Star, ο ύποπτος, που κατηγορείται για αρπαγή και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο για αντίσταση και όχι για ανθρωποκτονία, δεν έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ φέρεται να έχει ανακαλέσει ότι είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα. Είπε, μάλιστα, ότι η 27χρονη πήγε στο σπίτι του, για να την προμηθεύσει με κάνναβη.

«Δεν νιώθω καλά, κινδυνεύω»

«Δεν νιώθω καλά, κινδυνεύω». Αυτά φέρεται να είναι τα τελευταία λόγια της 27χρονης Αναστάζια στον σύντροφό της προτού εξαφανιστούν τα ίχνη της στην Κω. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα δεδομένα για τη δολοφονία της 27χρονης από την Πολωνία και περιμένουν τι θα «δείξει» το κινητό της τηλέφωνο για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που έχει συλληφθεί και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, δεν «σπάει» και επιμένει να λέει: «Δεν έχω κάνει τίποτα».

Απενεργοποίησε το προφίλ του ο 28χρονος σύντροφός της

Ο 28χρονος Πολωνός της σύντροφος, που αποχώρησε με τη μητέρα της για την Πολωνία αφού δεν βρίσκεται στο «κάδρο» των αστυνομικών ερευνών, απενεργοποίησε το προφίλ του στο Facebook. Το προσωπικό του προφίλ στην πλατφόρμα απενεργοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/6) από τον ίδιο, όπως σημειώνουν πληροφορίες του Star. Κλειστός είναι και ο λογαριασμός της Αναστάζια στο ίδιο μέσο.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει το κινητό τηλέφωνο και το DNA της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, η οποία βρέθηκε νεκρή κάτω από ένα σωρό από κλαδιά και ξερά χόρτα το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Στο κινητό της διαφαίνεται να ανταλλάσσει μηνύματα μέσω ιντερνετικής εφαρμογής με τον σύντροφό της και να εκφράζει έναν φόβο και έναν κίνδυνο όσο βρίσκεται στο σπίτι του 32χρονου. Ζητάει από τον σύντροφό της να πάει να την πάρει, με τον ίδιο να αποκρίνεται ότι «δεν μπορεί, γιατί έχει πολλή δουλειά». Το τελευταίο μήνυμα το αντάλλαξαν στις 22:30 όπου και του δίνει το στίγμα, για να την παραλάβει. Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA, που θα γίνουν γνωστά αργότερα, σήμερα.

Με πληροφορίες της ert


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE