Μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη | Δυο αυτοκτονίες Ελληνίδων και ένας τραυματισμός

Share on:

Σήμερα, έγινε γνωστό ότι μια Ελληνίδα, η Ελένη Μπουλούντα, πήδηξε από την οροφή εμπορικού κέντρου και, σε περιοχή της Κωνσταντινούπολης, και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα haberler.com, πρόκειται για την Ελληνίδα, Ελένη Μπουλούντα, 54 ετών. Η γυναίκα ανέβηκε στον τελευταίο όροφο κτιρίου γραφείων στην περιοχή Beylikdüzü Yakuplu της Κωνσταντινούπολης και βγήκε στην ταράτσα του από όπου έπεσε στο κενό και αυτοκτόνησε.

Το τουρκικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η γυναίκα, επί περίπου μία με δύο ώρες, έκανε βόλτες μέσα στο κτίριο και λίγο μετά ανέβηκε στους πάνω ορόφους χρησιμοποιώντας τις εξόδους ασφαλείας για την περίπτωση φωτιάς.

Διερχόμενοι πολίτες είδαν τη γυναίκα να πέφτει και κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Ο θάνατός της, που διαπιστώθηκε επί τόπου, ήταν ακαριαίος.

Το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της πτώσης της περιέχει πολύ σκληρές εικόνες.

Η γυναίκα, που όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ είχε γεννηθεί το 1970, έπεσε στον χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Εκτός από αυτό το περιστατικό, τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι την τελευταία εβδομάδα σημειώθηκαν δύο ακόμα αυτοκτονίες στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτοκτονία νεαρής γυναίκας

Η πρώτη περίπτωση αφορά σε αυτοκτονία νεαρής γυναίκας ελληνικής καταγωγής, η οποία επιχείρησε πρώτα να πέσει με το αυτοκίνητό της από τη Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου και, όταν το όχημα προσέκρουσε σε προστατευτικά, βγήκε έξω και πήδηξε στο κενό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ, αιτία για την αυτοκτονία της ήταν ερωτική απογοήτευση.

Η σορός της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε το ίδιο βράδυ στην παραλία Μπεσικτάς και μεταφέρθηκε στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο. Μάλιστα, σημειώνεται ότι η νεαρή γυναίκα φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει την αυτοκτονία της, αφού φέρεται να είχε αφήσει σε φίλο της τα σκυλιά της.

Μια ακόμη Ελληνίδα νοσηλεύεται

Στην άλλη περίπτωση που αναφέρουν τα ΜΜΕ, ένας Νορβηγός και μια Ελληνίδα, που ήταν ζευγάρι, είχαν νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή Γαλατά, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Ο 52χρονος Νορβηγός και η 31χρονη Ελληνίδα βρέθηκαν στο κρεβάτι του διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη, που μπήκε με εφεδρικό κλειδί, όταν δεν μπόρεσε να τους βρει, και τους είδε ξαπλωμένους χωρίς τις αισθήσεις τους. Ειδοποίησε την αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο, και όταν έφτασαν οι διασώστες, διαπιστώθηκε ότι ο Νορβηγός ήταν νεκρός ενώ η Ελληνίδα ζούσε ακόμη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Τα αίτια του θανάτου του Νορβηγού δεν είναι γνωστά και η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες.

Με πληροφορίες του iefimerida και του thetoc


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE