Κωνσταντίνος Βασάλος | H γυναίκα που τον ταλαιπώρησε

Share on:

O Κωνσταντίνος Βασάλος σε νέο του βίντεο στο κανάλι του στο Youtube έκανε αποκαλύψεις για την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη συμμετοχή του στο Survivor και… μάθαμε πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε!  

Για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είπε: «Μου άρεσε, της άρεσα και όταν έγινε το πάρτι της ένωσης κοιταχτήκαμε λίγο καλύτερα και υπήρξε ένα φλερτ. Βγαίνοντας γίναμε ζευγάρι, δεν ήμασταν από μέσα μαζί. Στο δεύτερο Survivor η Ευρυδίκη έμεινε μόνο δύο εβδομάδες, οπότε και να θέλαμε δεν προλαβαίναμε να γίνει κάτι. Είχαμε μια τυπική συνομιλία πριν τους αγώνες. Η στιγμή που η Ευρυδίκη είπε ότι θα περιμένει να φέρω την κούπα στο σπίτι μας, ήταν πολύ γλυκιά. Το είπε γιατί το ήθελα πολύ».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν γνωρίζω αν στο Survivor 2017 υπήρξε σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε παίκτες. Εγώ δεν έχω κάνει σεξ στο Survivor. Φάσωμα έχει γίνει. Να θυμίσω ότι έχουν παίξει κάποια από αυτά και στην τηλεόραση, όπως πέρυσι του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα».

Για τη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στο νέο κύκλο του Survivor, τόνισε: «Δεν θεωρώ δίκαιο που η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε ξανά στο παιχνίδι, εφόσον αποβλήθηκε. Δεν είναι δίκαιο για τους άλλους παίκτες, γιατί εκείνη αφού έχει πάει τέσσερις φορές και αν το δεις μόνο από την εμπειρία έχει ένα προβάδισμα. Από την άλλη καλά κάνει και πάει γιατί βγάζει λεφτά. Τα λεφτά που έχει βγάλει από το Survivor, δεν τα βγάζεις εύκολα».

Τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να πει: «Η Μελίνα Μεταξά μου έβγαλε την πίστη πέρυσι στο παιχνίδι, ασχολούνταν μόνο μαζί μου χωρίς λόγο και αιτία. Δεν ξέρω αν είχε εμμονή, πέρασα πολύ δύσκολα μαζί της. Παρακολουθούσε συνεχώς τι λέω και που πάω.

πηγή:gossip-tv


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE