Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι | “Τη θεωρώ ανώριμη, δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που τουρλώνεται στις φωτογραφίες”

Share on:

Ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε χθες το παρών σε πάρτι γενεθλίων και εκεί τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, ενώ δεν δίστασε να κατακεραυνώσει ξανά τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι με τα χασμουρητά στη συνέντευξη τύπου της Eurovision.

Ταλαιπωρήθηκα τέσσερις μήνες πάρα πολύ

«Αναρρώνω μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, από ένα πρόβλημα υγείας που είχα. Έχω τώρα δυο εβδομάδες που έχω τελειώσει τη θεραπεία μου, την κορτιζόνη μου και όπως μου λένε οι γιατροί θέλω έναν με ενάμιση μήνα να επανέλθω και να γυρίσω στην πρότερη καλή μου κατάσταση. Πέρασα μια άσχημη πνευμονία, δεν νοσηλεύτηκα. Υπέγραψα να μη νοσηλευτώ. Ταλαιπωρήθηκα τέσσερις μήνες πάρα πολύ.

Καλλιτεχνάρα, τα έδωσε όλα, αλλά τη θεωρώ ανώριμη

Όσον αφορά στην Μαρίνα Σάττι, ο τραγουδιστής δεν μάσησε τα λόγια του. «Έκανα χθες κάποια σχόλια για την Μαρίνα και δέχτηκα καμιά 20αριά μηνύματα από λογαριασμούς που έχουν 0 δημοσιεύσεις. Έλαβα μηνύματα υβριστικά γιατί θεώρησαν ότι έθιξα την κα Σάττι. Τι να κάνουμε, έχω άποψη, είπα τα καλύτερα, καλλιτεχνάρα, τα έδωσε όλα, τη θεωρώ ανώριμη. Τι να κάνουμε τώρα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται, έναν άνθρωπο που τουρλώνει τον κω@@ του σε φωτογραφίες. Δεν μου αρέσει όταν με εκπροσωπεί. Δεν έχω το δικαίωμα; Δεν έχω τίποτα με την κυρία» τόνισε ο Γιώργος Τσαλίκης.


Θα ζητούσα συγγνώμη

«Αν χασμουριόμουν στη συνέντευξη του Ισραήλ, θα ζητούσα συγγνώμη και θα έλεγα ότι είμαι απαράδεκτος ή αν ήμουν αδιάβαστος στην παρουσίαση, δεν θα έλεγα μετά μπούρδες. Πρέπει να έχουμε σεβασμό και στην κριτική που μας γίνεται. Η Σάττι κοιτούσε την κάμερα που την τραβούσε, το ήξερε και έκανε ότι κοιμάται», ανέφερε κλείνοντας ο Γιώργος Τσαλίκης.

Με πληροφορίες από τα parapolitika


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE