Κλόντια Σίφερ | Έκλεισε τα 53 με μπικίνι, σε πολυτελή βίλα με θέα τη θάλασσα στην Ελλάδα

Share on:

Η Κλόντια Σίφερ έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στον χώρο του μόντελινγκ, και παραμένει μία θεά. Στη δεκαετία του ’90 υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα παγκοσμίως και ταυτίστηκε με την Μπριζίτ Μπαρντό, ενώ έχει φωτογραφηθεί για πάνω από 1.000 εξώφυλλα περιοδικών.

Τα γενέθλια στην Ελλάδα

Γεννημένη στις 25 Αυγούστου του 1970, η πανέμορφη αυτή γυναίκα έκλεισε τα 53 παραμένοντας πανέμορφη, όπως ήταν πριν από 30 χρόνια όταν έκανε τα πρώτα βήματά της στον χώρο του μόντελινγκ.

Το διάσημο super mondel και ηθοποιός λατρεύει την Ελλάδα και γιόρτασε τα γενέθλιά της στη χώρα μας. Η ίδια έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση δείχνοντάς μας πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της με το μπικίνι της.

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Η Κλόντια Σίφερ ανέβασε το βράδυ της Κυριακής (27/8) στο Instagram account της, ένα post με φωτογραφίες από τα γενέθλιά της.

Εκεί την είδαμε να φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και να απολαμβάνει την ηλιόλουστη μέρα σε μια πολυτελή βίλα, χωρίς να αποκαλύπτει πού βρίσκεται.

“Γιορτάζοντας στον ελληνικό παράδεισο, μαζί με έναν ξεχωριστό φίλο που ήρθε να μου ευχηθεί χρόνια πολλά”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφερόμενη σε μια πεταλούδα που είχε πάνω της.

Όσον αφορά στις αναλογίες της, όποιο σχόλιο και να κάνουμε για το σώμα της είναι περιττό. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE