Κλήρωση κυπέλλου | Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στους “16” κι ο νικητής με ΠΑΟΚ | Η ΑΕΚ κατ’ ευθείαν… τελικό

Share on:

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι στους “16” του Κυπέλλου.

Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης που συμμετέχουν και οι πέντε Ευρωπαίοι, η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπους τους δύο “αιωνίους”, σε διπλούς αγώνες, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στη Λεωφόρο και τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, ακόμη ένα σπουδαίο ματς που έβγαλε η κληρωτίδα για τους “16” είναι το ΑΕΚ-Άρης, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν σημειωθούν… εκπλήξεις, ο νικητής από το “αιώνιο” ντέρμπι, θα βρει στα ημιτελικά του Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ. Πολύ πιο βατός ο δρόμος της Ένωσης, που εφόσον περάσει τον Άρη, πηγαίνει… φουλ για τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι δεν υφίσταται πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 10 Ιανουαρίου 2024.

Να πούμε ότι η ομάδα 2 θα προκύψει ως εξής: Ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει όποιον περάσει από το Αιολικός-Λεβαδειακός κι ακολούθως ο νικητής θα παίξει με τη Λαμία. Αυτή η ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου.

Η ομάδα 1 θα προκύψει από τον νικητή του Εθνικός-Πανθρακικός που θα αντιμετωπίσει τον Γιούχτα. Όποιος περάσει θα παίξει με τον Ατρόμητο κι ο νικητής αυτού του ζευγαριού με τη Λάρισα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια για τη φάση των “16”:

ΟΦΗ – Κηφισιά
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Βόλος
ΑΕΚ – Άρης
Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός
Ομάδα 2 – Νίκη Βόλου
Παναιτωλικός – Καλλιθέα
Λάρισα – Ομάδα 1 (Εθνικός/Πανθρακικός – Γιούχτας)


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE