Κηφισιά – Ολυμπιακός 2-3 | Και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές του Ελ Αραμπί (vid)

Share on:

O Oλυμπιακός πήρε το διπλό στην Καισαριανή περνώντας δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Κηφισιάς. Οι ερυθρόλευκοι που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 45′ επικράτησαν 3-2, με τον Αραμπί να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 85′.

Δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Καισαριανή. Οι ερυθρόλευκοι σ’ ένα δραματικό ματς επικράτησαν 3-2 της Κηφισιάς για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 85ο λεπτό, με κεφαλιά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να επιστρέψουν στο σκορ από το 0-2, με το σουτ-βολίδα του Μιλίσεβιτς (45+2′) και εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς (52′).

Οι ερυθρόλευκοι είχαν προηγηθεί με τους Μασούρα (11′) και πέναλτι του Ναβάρο (39′), ενώ στο 45′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός βρήκε δύο φορές δίχτυα με τον Ροντινέι (53′) και τον Αραμπί (72′), ωστόσο ακυρώθηκαν τα γκολ για χέρι και οφσάιντ αντίστοιχα.

Στην βαθμολογία, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 35 βαθμούς, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στους 12 πόντους παρέμεινε η Κηφισιά που βρίσκεται στην ουρά.

Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς του 1-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Το ματς
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά θέλοντας να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στην αναμέτρηση και μάλιστα, προηγήθηκε στο 11ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Καρβάλιο πέρασε την μπάλα στον Μασούρα, ο οποίος δεξιά εκτός περιοχής εξαπέλυσε βολίδα με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον.

Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούσαν την μπάλα και προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως από την δεξιά πλευρά. Στο 28′ η Κηφισιά χτύπησε στην αντεπίθεση, με τον Σάντος να βρίσκεται σε καλή θέση στην περιοχή απέναντι από τον Τζολάκη, πλάσαρε, αλλά έβαλε το πόδι του ο Μπιανκόν για να παραχωρήσει κόρνερ.

Στο 31′ ο Ολυμπιακός προειδοποίησε με τον Ναβάρο, ενώ στο 38′ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ματέους Σάντος, έπειτα από κεφαλιά του Καρβάλιο. Ο Ισπανός επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των ερυθρόλευκων.

Στο 45′ οι Πειραιώτες έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Ρέτσος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε μετά από εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Οζέγκοβιτς. Στο 45+2′ οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να μειώσουν στο σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Τζολάκης βγήκε και απομάκρυνε με γροθιές, ο Μιλίσεβιτς πήρε την μπάλα εκτός περιοχής εξαπέλυσε βολίδα και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και βρήκε δίχτυα στο 53ο λεπτό, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Ροντινέι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον Μασούρα και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ τελικά δεν μέτρησε για χέρι του Μασούρα μετά από τον έλεγχο του VAR.

Στο 62′ ο Μανούχος έδειξε πέναλτι για την Κηφισιά για χέρι του Μπιανκόν σε προσπάθειά του να διώξει, μετά από εκτέλεση φάουλ και γέμισμα στην περιοχή από τα αριστερά. Ο Οζέγκοβιτς έστειλε την μπάλα στο κέντρο, ο Τζολάκης έπεσε στην αριστερή του γωνία και οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο σκορ.

Στο 72ο λεπτό ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά δίχτυα με τον Αραμπί. Ωστόσο πάλι το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από εξέταση στο VAR. Μάλιστα, το VAR χρειάστηκε εκ νέου δέκα λεπτά αργότερα. Μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Ροντινέι έπεσε. Ο Μανούχος έκανε onfield review και ενημέρωσε τους παίκτες πως υπήρχε πέναλτι. Ωστόσο, στη συνέχεια έγινε έλεγχος και για οφσάιντ και το πέναλτι δεν δόθηκε.

Στο 85′ οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν τελικά να πάρουν προβάδισμα, όπως και τη νίκη. Ο Ζέλσον Μαρτίνς έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, ο Αραμπί σηκώθηκε, πήρε την κεφαλιά και έβαλε μπροστά τους ερυθρόλευκους. Μέχρι το φινάλε δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο σκορ, με τον Ολυμπιακό να αποδρά από την Καισαριανή δια πυρός και σιδήρου

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος, Ιπαλίμπο (90+7′ Νίνης), Ίλιεφ (65′ Κλωναρίδης – 77′ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μπιφούμα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Ροντινέι (84′ Μαρτίνς), Καμαρά (84′ Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε (46′ Ντόη), Ναβάρο.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE