Καυγάς Γεωργιάδη-Φαραντούρη | «Είναι γελοία αυτά που λέτε» – «Είστε προσβλητικός»

Share on:

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλα Φαραντούρη, αναφορικά με το ψήφισμα που πέρασε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.

Σε κοινή τους παρουσία στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» του ΑΝΤ1, οι δύο πολιτικοί συγκρούστηκαν σχετικά με το ψήφισμα, ενώ ακούστηκαν βαριές εκφράσεις.

Ο κ. Φαραντούρης έκανε λόγο για ένα «ψήφισμα κόλαφο» για την Ελλάδα και στάθηκε στο ότι πρόεδρος του Ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος απείχε από την ψηφοφορία.

«Κύριε υπουργέ μου, αν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος, στην οικογένεια του οποίου ανήκετε, θεωρούσε ότι είναι τόσο γελοίο αυτό το ψήφισμα θα ήταν εκεί να το καταψηφίσει. Επικαλέστηκε, όμως, διπλωματική ασθένεια και απείχε κατά την προσφιλή μέθοδο Μητσοτάκη “όποιος δεν θέλει να ψηφίσει, ας πάει για καφέ”. Αυτή είναι η αλήθεια» επεσήμανε, ειδικότερα.

Ο κ. Γεωργιάδης, εμφανώς ενοχλημένος και απαντώντας σε προηγούμενη δήλωση του συνομιλητή του, έκανε λόγο για «γελοίο ψήφισμα» και επεσήμανε πως «είναι γελοία αυτά που λέτε» και «είναι γελοίο να λέτε τον Μητσοτάκη “Όρμπαν”». Στο ίδιο πλαίσιο, υπενθύμισε πως ήταν ο ίδιος ο Μάνφρεντ Βέμπερ αυτός που κίνησε τις διαδικασίες για να φύγει ο Ούγγρος πρωθυπουργός από το Λαϊκό Κόμμα και άρα δεν θα δεχόταν να μείνει ο κ. Μητσοτάκης, αν ίσχυε τα όσα λέει το ψήφισμα.

«Είστε πολύ προσβλητικός, δεν σας τιμά αυτού του είδους η αντιπαράθεση» απάντησε ο κ. Φαραντούρης. 

Πηγή: reader.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE