Κατερίνα Γερονικολού| «Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη νιώθω ότι έχω μία ομπρέλα και δεν μπορούν να με πειράξουν»

Share on:

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχωρεί συνέντευξη μέσα από την καρδιά της για την δική της εμπειρία στο ελληνικό metoo καθώς και για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

“Δυστυχώς από τότε που έχει μπει ο Γιάννης στη ζωή μου είμαι πραγματικά πολύ προστατευμένη στον χώρο. Και το δυστυχώς το λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θα έπρεπε να ήταν έτσι. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη.

Είτε έχω σύντροφο δημόσια είτε έχω σύντροφο ιδιωτικά. Η αλήθεια είναι όμως πως ναι, νιώθω πως έχω μια προστασία και μια ομπρέλα που με περικλείει και δεν μπορούν να με πειράξουν” τόνισε, αρχικά, η Κατερίνα Γερονικολού.

“Δεν αισθανόμουν αδύναμη, αισθανόμουν απλώς ότι κάτι το είχα αποκρύψει. Τώρα με το metoo νομίζω ότι απλά με γνώρισε ο παραέξω κόσμος λίγο περισσότερο. Αυτό.

Αλλά δεν το έκανα για να με γνωρίσουν περισσότερο. Ότι είπα το είπα για να αποκτήσουμε θάρρος όλες οι γυναίκες” συμπλήρωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Έπειτα αναφέρθηκε στη γνωστή ελληνική σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης» που πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη

τον, αλλά και σε περιστατικά με θαυμαστές της που έχει βιώσει ανά διαστήματα.

«Όταν έβλεπα τον εαυτό μου στη σειρά “Λάκης ο Γλυκούλης” έλεγα “γιατί με πήρανε;”. Έβλεπα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσα, και έκανα πολλή δουλειά πάνω σε αυτό. Δέχομαι μηνύματα στα σόσιαλ, άλλα σε πολύ λογικά πλαίσια. Πιο παλιά ένας θαυμαστής με ακολουθούσε, έμενα με φόβιζε».

Τέλος, η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστεί και στην οποία συμμετέχει και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Είμαστε στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», θα δούμε το φινάλε αρχές φθινοπώρου», κατέληξε.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE