Κατεπείγουσα διοικητική εξέταση για βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να χτυπούν συλληφθέντα

Share on:

Τη διενέργεια κατεπείγουσας διοικητικής εξέτασης για την διαλεύκανση περιστατικού μεταξύ αστυνομικών και συλληφθέντος κατά τα χθεσινά επεισόδια στην πλατεία Βικτωρίας ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου

«Σχετικά με υλικό που κυκλοφορείται από περιστατικό στην πλατεία Βικτωρίας, στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί και συλληφθείς, θέλω να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι η ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να λειτουργεί με βάση τους νόμους και τους υπηρεσιακούς κανόνες» δήλωσε ο υπουργός.

«Για αυτό και θα διεξαχθεί κατεπείγουσα διοικητική εξέταση για την διαλεύκανση του περιστατικού, καταρχάς, και την απόδοση τυχόν ευθυνών σε δεύτερη φάση» πρόσθεσε.

Σε βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια εικονίζονται αστυνομικοί να κρατούν στο έδαφος και να χτυπούν συλληφθέντα. Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή του ότι στην πλατεία Βικτωρίας, άτομα που αποκόπηκαν από τις συγκεντρώσεις επιτέθηκαν κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με καδρόνια, πέτρες και πυροσβεστήρα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των αστυνομικών και τη φθορά των δύο υπηρεσιακών μηχανών.

Πηγή : naftemporiki.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE