Καταβεβλημένη η Έλενα Παπαρίζου| Ξανά στα δικαστήρια

Share on:

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η αγαπημένη τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν την άσχημη ψυχολογικής της κατάσταση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ερμηνεύτρια έχει καταθέσει μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της, Τόνυ Μαυρίδη, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Με τον σύζυγο της στο πλάι της, Ανδρέα Καψάλη, και το δικηγόρο της βρέθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η ίδια δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, αλλά αποκάλυψε στη δημοσιογράφο ότι είναι συναισθηματικά φορτισμένη και καταβεβλημένη αφού με αυτή την υπόθεση ταλαιπωρείται εδώ και πολλά χρόνια.

«Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Θέλω να περάσει όλο αυτό γιατί ταλαιπωρούμε πάρα πολλά χρόνια με αυτή την υπόθεση», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται να ξεκίνησε να κινείτε νομικά εναντίον του, στον Τόνυ Μαυρίδη, έπειτα από συνέντευξη που είχε δώσει σε γνωστό περιοδικό και τη δυσφημούσε αναφέροντας πως έχει εξάρτηση από το αλκοόλ.

Ο Τόνυ Μαυρίδης αν και δεν είχε σκοπό να δώσει το «παρών» τελικά πήγε και κατάθεσε ένσταση για τη συκοφαντική δυσφήμιση κάτι το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο. Η δίκη πήρε αναβολή για τις 25 Μαΐου.

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους χωρίς να πει κάτι άλλο και ο Τόνυ Μαυρίδης ανέφερε: «Θα τα πούμε όλα παιδιά μετά τις 25 Μαΐου, δεν τελείωσε τίποτα. Σας παρακαλώ τώρα αφήστε με. Ίσως την επόμενη φορά να πούμε κάτι παραπάνω».

Η αιτία χωρισμού τους

Σε μια συνέντευξη του 2012, ο Τόνυ Μαυρίδης αναφέρθηκε στους λόγους που σήμαιναν τον τελειωμό της σχέσης τους, ενώ επίσης έκανε αναφορά στις διαφορές τους όσον αφορά τα περιουσιακά τους στοιχεία.

«Ένα από αυτά που μας χωρίζουν με την Έλενα είναι ένα σπίτι, το οποίο έχουμε από κοινού. Όταν τον Μάρτιο του 2011 χωρίσαμε και η Έλενα έφυγε στη Σουηδία για να ηρεμήσει, σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις του σπιτιού αυτού. Σήμερα λοιπόν πρέπει να δοθεί λύση σ’αυτό το ζήτημα, έστω και δικαστικά, με τη βοήθεια του πολύ καλού μου φίλου και δικηγόρου μου Γιάννη Καρούζου, με τον οποίο έχουμε αποφασίσει να φτάσουμε μέχρι τέλους, γιατί υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα. Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Με εξαγρίωσε το ότι με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι θέλει να πάρει τα μηχανήματα από το στούντιο για να τα πουλήσει. Αυτά εδώ τα μηχανήματα είναι το ψωμί μου, η δουλειά μου, ο λόγος που υπάρχω».

«Με τον δικηγόρο μου, που είναι πολύ έμπειρος, εξαντλούμε κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την Έλενα. Μέχρι σήμερα όμως δεν δείχνει να ανταποκρίνεται. Την έχω καλέσει πολλές φορές και τηλεφωνικά και με τον δικηγόρο μου. Αυτή ωστόσο αρνείται να μας συναντήσει προκειμένου να αρχίσουμε να συζητάμε και αντί αυτού στέλνει εξώδικα. Φαντάσου τι θα γίνει όταν της προτείνω και λύσεις. Θα εξαφανιστεί; Ειλικρινά σου λέω δεν περίμενα μια τέτοια στάση από την Έλενα. Πάντως είμαι αποφασισμένος για όλα», κατέληξε ο μουσικός παραγωγός.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE