Καλλιακμάνης στη Valuenews | Γάγγραινα η διακίνηση και εμπορία όπλων –  Πως συνέβη η στυγερή δολοφονία στη Γλυφάδα

Share on:

Τους ασκούς του Αιόλου για την ασφάλεια των εργαζομένων και πολιτών στη χώρα ανοίγει ξανά η στυγερή δολοφονία τριών υπαλλήλων ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.  Μεταξύ των νεκρών και η ιδιοκτήτρια  της εταιρείας Μαρία Καρνέση, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από έναν μαινόμενο πρώην εργαζόμενο αιγυπτιακής καταγωγής.

Ο 70χρονος μετά την δολοφονία των πρώην συναδέλφων του έβαλε τέλος στη ζωή του και εντοπίστηκε λίγη αργότερα από άνδρες της αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης εξηγεί στην Valuenews.gr και την Γιώτα Χατζηθεοδώρου, πως ακριβώς συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Πως έφτασαν τα όπλα στα χέρια του δράστη

«Για την καραμπίνα δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν την είχε νόμιμα. Όμως το άλλο πιστόλι είναι ερώτημα πως το κατείχε. Θα πρέπει να μαζευτεί όλο αυτό που γίνεται με τα όπλα. Είναι ένα στοίχημα για την Ελληνική Αστυνομία. Η Διακίνηση και η εμπορία όπλων είναι γάγγραινα. Είναι πολλά τα όπλα που κυκλοφορούν, πολλά τα όπλα που κυκλοφορούν και που μπορεί κάποιος να αποκτήσει κάποιος πολύ εύκολα.

Αν κάποιος ξέρει τους δρόμους της παρανομίας, ρωτώντας και μαθαίνοντας θεωρώ ότι είναι εύκολο να αποκτήσει ένα όπλο «μαύρο». Ένα παράνομο όπλο που έχει μπει στη χώρα μας, προφανώς από τα σύνορα. Όλα αυτά τα όπλα έρχονται από τα σύνορα. Δεν έχουμε πολλές κλοπές σε αποθήκες. Είχαμε μια δύο περιπτώσεις με βαρύ οπλισμό στο παρελθόν, αλλά εδώ βλέπουμε πιστόλια, βλέπουμε καλάζνικοφ. Βλέπουμε πολλά καλάζνικοφ που χρησιμοποιεί το οργανωμένο έγκλημα. Που χρησιμοποιούν οι ένοπλοι ληστές. Πρέπει να μαζευτεί αυτή η κατάσταση με τα όπλα. Πρέπει να γίνει κάτι».

Τι αναφέρει η αστυνομία για το συμβάν

Διαπιστώθηκε ότι 76χρονος άνδρας εισήλθε στο κτήριο και, έχοντας στην κατοχή του καραμπίνα, πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τρία άτομα, τα οποία βρίσκονταν στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Ακολούθως, ο 76χρονος εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην εταιρεία ο δράστης, βρέθηκε ένα περίστροφο.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE