Καλάθι του Πάσχα | Πότε αναμένεται να ξεκινήσει και ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Share on:

Πιθανότατα να ανακοινωθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου το καλάθι του Πάσχα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κώστας Σκρέκας. 

Ενδέχεται να μην υπάρχει και καμία αλλαγή στο καλάθι του Πάσχα. Το καλάθι θα περιλαμβάνει τα παραδοσιακά κρέατα για το Πάσχα, αρνί, κατσίκι, τσουρέκια καθώς επίσης και τα σοκολατένια αυγά η τιμή των οποίων έχει αυξηθεί λόγω της αύξησης της τιμής του κακάου.

Επιπλέον, υπό εξέταση βρίσκεται το «Καλάθι του νονού», με τα πασχαλινά παιχνίδια. Το υπουργείο Ανάπτυξης βρίσκεται υπό συζήτηση με την αγορά προκειμένου να δουν αν υπάρχει δυναμική στην αγορά για την εφαρμογή του μέτρου.


Συρρικνώνεται η συσκευασία των προϊόντων, αμετάβλητες οι τιμές

Την ίδια στιγμή, οι τιμές στο ράφι παραμένουν αμετάβλητες, ωστόσο συρρικνώνεται η συσκευασία των προϊόντων με τις εταιρίες να επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο να ξεγελάσουν τους καταναλωτές που πρωτίστως κοιτούν την τιμή στα ταμπελάκια και όχι τα γραμμάρια της συσκευασίας. 

Η μείωση της ποσότητας παρατηρείται σε προϊόντα όπως σε μπάρες δημητριακών, τσουρέκια, σοκολατούχα γάλατα, γκοφρέτες και σοκολάτες.

Πηγή: SKAI


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE