Κακοκαιρία| Αγωνία για τον αγνοούμενο στην Εύβοια

Share on:

Θρίλερ εκτυλίσσεται στην περιοχή της Εύβοιας όπου από εχθές το βράδυ ένας άνδρας αγνοείται στο βουνό της Δίρφυς, λόγω της κακοκαιρίας. Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας μετά τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε με την Πυροσβεστική ζητώντας βοήθεια καθώς, όπως είπε χάθηκε στο δάσος. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της ΠΥ Χαλκίδας και του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών.

Η πυροσβεστική εντόπισε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης το ΙΧ αυτοκίνητο του αγνοούμενου άνδρα και οι έρευνες πλέον προσδιορίζονται στο καταφύγιο της Στενής. Πληροφορίες από τοπική εφημερίδα αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της νύχτας στο όρος επικρατούσαν άνεμοι που έφταναν τα 11 μποφόρ, αστραπές και βροχή.

Σηκώθηκε ελικόπτερο για την εύρεσή του

Σήμερα Πέμπτη 19 Μαίου από νωρίς το πρωί στις έρευνες συμμετέχει ένα ελικόπτερο μαζί με την ΕΜΑΚ, πυροσβεστική, εθελοντές και αστυνομία.

Ο άνδρας έχει επικοινωνία με τους οικείους του όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν έχει σταθεί δυνατόν να τον προσεγγίσουν.

Συνολικά, επιχειρούν 19 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), ενώ συνδρομή παρέχουν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE