Καιρός | Βροχές από το απόγευμα – Έρχεται νέα ψυχρή εισβολή

Share on:

Από το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Στερεά σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Την Παρασκευή, θα βρέξει ακόμα και στο νότιο Αιγαίο. Η θερμοκρασία παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Το Σάββατο, μια νέα κάθοδος ψυχρών αέριων μαζών, θα δώσει μια αρκετά κρύα ημέρα και ξανά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα όμως θα είναι λίγα, κάποιες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά ,το νότιο Αιγαίο.

Από Δευτέρα η θερμοκρασία ανεβαίνει ξανά, βροχές αναμένονται την Τρίτη στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Από τα μέσα της εβδομάδας το θερμόμετρο θα φτάσει ξανά ενδεικτικά στην Αθήνα τους 17 βαθμούς και στο τέλος της εβδομάδας και πιο υψηλά.

Στην Αττική τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Από το βράδυ ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός, οι βορειοδυτικοί άνεμοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE