Ιωάννα Τούνη | Ο θάνατος της μητέρας της και οι δύσκολοι μήνες της εγκυμοσύνης

Share on:

Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show και μεταξύ άλλων μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της μητέρας της και τους δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Αρχικά ανέφερε η influencer στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δε ξέρω αν περιγράφεται. Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Είμαστε αυτοκολλητάκια… Το παιδί δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση. Ήρθε ξαφνικά. Ήταν μια πολύ μεταβατική περίοδος για μένα…

Ήταν ένα δώρο, νομίζω από τον θεούλη, γιατί για εμένα ήταν μια πολύ δύσκολη, μεταβατική περίοδο στην οποία μόλις είχε φύγει η μανούλα μου.

Ήταν μεγάλη η αντίθεση, φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Όταν έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου, έλεγα ότι θέλω μια οικογένεια, να μην είμαι μόνη και ξαφνικά ήρθε το μωρό» και συγκινήθηκε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η εγκυμοσύνη ήταν εννιά ατελείωτοι μήνες. Δε πέρασα πολύ εύκολα, δεν κινδύνευσα ούτε εγώ ούτε το μωρό. Είχα θρομβοφυλία, οι εμετοί ήταν σε βαθμό που δε μπορούσα να φάω».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε πώς έμαθε ότι είναι έγκυος: «Δε σημειώνω ποτέ την περίοδό μου, ο Δημήτρης μια μέρα μου είπε “είσαι έγκυος”, το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες γυμναστηρίου με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ντρεπόμουν να πάω εγώ να το πάρω γιατί δεν είχα ξανακάνει, ήμουν χαλαρή, περίμενα να μπω για προπόνηση και μου λέει η Δήμητρα ότι είναι θετικό. Δε μπήκαμε ποτέ για προπόνηση. Στον Δημήτρη είπαμε ότι βαριόμασταν και πήγαμε για καφέ, του είπα ότι είμαι έγκυος αργότερα, όταν γύρισα σπίτι…»

πηγή:Gossip-tv


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE