Ιωάννα Τούνη | Η επιθυμία της για επέμβαση στο στήθος μετά την εγκυμοσύνη

Share on:

Την αποκάλυψη ότι σκέφτεται να προχωρήσει σε αισθητική επέμβαση στο στήθος της έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής influencer, που πέρυσι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, δημοσίευσε δύο βίντεο – stories, απευθυνόμενη στις γυναίκες που την ακολουθούν στα social media, ζητώντας να της προτείνουν καλούς γιατρούς που κάνουν επεμβάσεις στήθους.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως μετά από τη γέννηση του Πάρη και, κυρίως, μετά από τον θηλασμό, το στήθος έχει αλλάξει πάρα πολύ και νιώθει ότι έχει “σκορπίσει”, γι’ αυτό και επιθυμεί να προχωρήσει σε επέμβαση, ενώ τόνισε πως δεν ξέρει εάν θα πρόκειται για ανόρθωση ή αυξητική.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είπε στις γυναίκες followers από τις οποίες ζήτησε την γνώμη και την προσωπική τους εμπειρία:

“Συμπεθέρες μου, θέλω τα φώτα σας! Μετά την εγκυμοσύνη και κυρίως μετά τον θηλασμό, το στήθος μου έχει αλλάξει πάρα πολύ συγκριτικά με πριν. Δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά το στήθος μου δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως ήταν. Νιώθω πως έχει σκορπίσει παντού τριγύρω. Νιώθω ότι η βαρύτητα έχει έρθει και το έχει καταρρακώσει. Εγώ, για μένα, αυτό που νιώθω και θέλω... Νομίζω πως θέλω πλέον να φτιάξω το στήθος μου. Δε θέλω κάτι τεράστιο. Θέλω κάτι όμορφο, να είναι στη θέση του, να νιώθω άνετα με το σώμα μου.

Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει οι ίδιες στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, για να δείτε πώς κάθεται, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό. Ιδανικά θέλω να κάνει καλό στήθος. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω στήθος, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι. Δεν ξέρω πότε θα θελήσω να το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό. Όταν βρω, θα σας ενημερώσω κι εσάς για να ξέρετε”.

πηγή:News24/7 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE