Ίλιον | Με μαφιόζικο τρόπο η αρπαγή των 4 παιδιών από τη μητέρα τους

Share on:

Σοκ και ανησυχία προκάλεσε η αρπαγή τεσσάρων παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα των παιδιών, έχοντας προγραμματισμένο ραντεβού για να τα δει, προσέγγισε το ίδρυμα και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου άνοιξε τον φράχτη. Στη συνέχεια, απείλησε τους υπαλλήλους του ιδρύματος, λέγοντας ότι έχει συνεργάτες που θα τους πυροβολήσουν και αρπάζοντας τα παιδιά τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», η αρπαγή των τεσσάρων ανήλικων έγινε με μαφιόζικο τρόπο από τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με όσα επισήμανε, της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών για να προστατευτούν διότι κινδύνευαν.

«Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν.

Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο τον φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω-γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Να σημειωθεί ότι αργά το βράδυ της Τρίτης ενεργοποιήθηκε Amber Alert μετά από εισαγγελική εντολή. Η κινητοποίηση των Αρχών είναι μεγάλη για τον εντοπισμό των τεσσάρων παιδιών και μάλιστα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους. Οι έρευνες γίνονται στο Ίλιον, αλλά και στις γειτονικές περιοχές.

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών, και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Με πληροφορίες του skai


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE