Η κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς στη δίκη του Τραμπ | «Έλεγε πως του θυμίζω την κόρη του – Με απείλησαν»

Share on:

Ατάκες «φωτιά» ειπώθηκαν από την Στόρμι Ντάνιελς κατά τη διάρκεια της ποινικής δίκης του Ντόναλντ Τραμπ. Η πορνοστάρ μπήκε στη δικαστική αίθουσα ντυμένη στα μαύρα και ζήτησε να μην χρησιμοποιείται το πραγματικό ονοματεπώνυμό της, Στέφανι Κλίφορντ.

H Ντάνιελς περιέγραφε την καριέρα της ως χορεύτρια γελώντας και μιλώντας στους δικαστές «σαν να μιλούσε σε φίλους» σύμφωνα με τον Guardian, ενώ πριν αρχίσει να μιλάει για τον Τραμπ, είπε πως ξεκίνησε την καριέρα της στις ερωτικές ταινίες «τρομαγμένη» στα 23 της χρόνια.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσή της, αναφέρθηκε και στην στιγμή που βρέθηκε στο κρεβάτι του μεγιστάνα, χαρακτηρίζοντας την ως μία «πολύ σύντομη» εμπειρία, ενώ αποκάλυψε ότι μόλις την γνώρισε ο Τραμπ, την συνέκρινε με την κόρη του, λέγοντας ότι του την θυμίζει γιατί είναι «ξανθιά, έξυπνη και όμορφη σαν και αυτήν».

Ξεκινώντας την αναφορά της στον Τραμπ, είπε αρχικά ότι λεπτομέρειες για την σχέση τους υπάρχουν στο βιβλίο που έχει γράψει, ενώ όταν την ρώτησε η πρόεδρος του δικαστηρίου αν έχει μιλήσει δημόσια για την σχέση της με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, επιβεβαίωσε πως το έχει κάνει. Είπε επίσης πως η πρώτη τους γνωριμία ήταν σε ένα τουρνουά γκολφ επωνύμων τον Ιούλιο του 2006, σε μία «σύντομη πρώτη γνωριμία».

Συγκεκριμένα, είπε πως του συστήθηκε ως «ηθοποιός και σκηνοθέτης» και εκείνος της απάντησε: «σκηνοθετείς κιόλας; Πρέπει να είσαι έξυπνη». Η Ντάνιελς σχολίασε μάλιστα πως εκείνη την περίοδο ο Τραμπ ήταν «στην ίδια ηλικία ή μεγαλύτερος από τον πατέρα μου».

Όταν της ζητήθηκε να τον δείξει στο δικαστήριο για να επιβεβαιωθεί πως μιλά για το ίδιο πρόσωπο, χωρίς να γυρίσει να τον κοιτάξει είπε με αυτοπεποίθηση: «μπλε σακάκι, δεύτερος στο τραπέζι».

Ο Τραμπ σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την κάλεσε για δείπνο, κάτι που της το μετέφερε ο σωματοφύλακάς του, Κιθ Σίλερ και αυτή είπε πως αρνήθηκε. Αφού άλλαξε γνώμη, οδηγήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Τραμπ, όπου αυτός, είπε στο δικαστήριο, την περίμενε με σατέν πιτζάμες.

«Ξέρει ο κύριος Χέφνερ (ιδιοκτήτης του Playboy) ότι του έκλεψες τις πιτζάμες;» ισχυρίστηκε πως του είπε και του ζήτησε να ντυθεί, κάτι που «αποδέχτηκε με ευγένεια». Στη συνέχεια της έκανε ερωτήσεις επί προσωπικού, αλλά και για το αν κάνει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Η Ντάνιελς έκανε άλλη μια αποκάλυψη για τον Ντόναλντ Τραμπ όσον αφορά την Μελάνια Τραμπ. Κατά την διάρκεια της πρώτης του συνάντησης, η πορνοστάρ αναφέρθηκε στην σύζυγο του μεγιστάνα λέγοντας πως είναι πολύ όμορφη. Ο Τραμπ τότε της απάντησε (όπως είπε η Ντάνιελς στο δικαστήριο) ότι «δεν κοιμόμαστε καν στο ίδιο δωμάτιο».

H Ντάνιελς είπε πως ο Τραμπ κατά την διάρκεια της συνάντησής τους την χαστούκισε στα οπίσθια, με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο να πετάγεται και να σχολιάζει πως λέει «μαλ…»

Η Ντάνιελς μετά από μία ολιγόλεπτη διακοπή, περιέγραψε και την ερωτική επαφή με τον Τραμπ: «Βγήκα από το μπάνιο και τον βρήκα να έχει πάρει… πόζα στο κρεβάτι. Σκέφτηκα ότι μόνη μου έβαλα τον εαυτό μου σε αυτή τη δύσκολη θέση και δεν ήξερα τι να κάνω. Η πρόθεσή του ήταν ξεκάθαρη από τη στιγμή που είχε μείνει με το εσώρουχο. Στάθηκε ανάμεσα σε μένα και την πόρτα, χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικός. Δεν πίεσε καταστάσεις, το αντίθετο. Αφού κάναμε σεξ, δεν μπορούσα να βάλω τα παπούτσια μου γιατί έτρεμα. Έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Είπα σε ελάχιστο κόσμο ότι κάναμε σεξ γιατί πραγματικό ντρεπόμουν που δεν το σταμάτησα» ανέφερε η Ντάνιελς, που όταν ρωτήθηκε για το αν της ζητήθηκε από τον Τραμπ να μείνει μυστική η συνεύρεσή τους, είπε πως «όχι, δεν μου το ζήτησε».

Τόνισε πως ουδέποτε ένιωσε απειλή από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, αναφέροντας ως «πολύ σύντομη» την διάρκεια της επαφής.

Η Ντάνιελς ισχυρίστηκε ότι την απείλησαν για να μην μιλήσει για τον Τραμπ

Η Στόρμι Ντάνιελς υπογράμμισε ότι την πλησίασαν το σε ένα πάρκινγκ στο Λας Βέγκας, και την απείλησαν να παραμείνει σιωπηλή για τον Τραμπ. Η μικρή της κόρη ήταν μαζί της, λέει, αλλά δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία γιατί φοβόταν. Είπε επίσης ότι δεν το είπε στον φίλο της εκείνη την εποχή επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

«Τα χρήματα δεν με ενδιέφεραν»

Όπως κατέθεσε η πρώην πορνοστάρ, εκμυστηρεύτηκε σε λίγους ανθρώπους τη συνάντησή της με τον Τραμπ. Η Ντάνιελς επεσήμανε ότι συνάντησε τον Τραμπ κάποιες φορές σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, προτού χάσουν επαφή.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, όταν ο δισεκατομμυριούχος ξεκίνησε την εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές του 2016, ο ατζέντης της τη συμβούλευσε να εκμεταλλευθεί το γεγονός για να κερδίσει χρήματα.

Αμερικανική ταμπλόιντ, ο ιδιοκτήτης της οποίας ήταν φίλος του Ρεπουμπλικάνου, είχε ήδη πληρώσει δύο φορές για να αγοράσει κατ’ αποκλειστικότητα τα δικαιώματα παρόμοιων ιστοριών, τις οποίες ποτέ δεν δημοσίευσε.

Τελικά διαπραγματεύτηκε με τον πρώην δικηγόρο του Τραμπ, τον Μάικλ Κοέν, να λάβει 130.000 δολάρια τα οποία δόθηκαν στη Ντάνιελς μέσω μιας εταιρείας-βιτρίνα. Ο Κοέν αποζημιώθηκε το 2017 από τον Οργανισμό Τραμπ, με τα έξοδα να χαρακτηρίζονται «δικαστικά».

Η Ντάνιελς εξήγησε μάλιστα ότι βιάστηκε να πάρει τα χρήματα πριν τις εκλογές, καθώς ανησυχούσε πως, αν κέρδιζε ο Τραμπ, δεν θα την πλήρωνε.

Τραμπ: Η υπόθεση καταρρέει 

Από την πλευρά της η υπερασπιστική ομάδα του Ρεπουμπλικάνου ζήτησε μάταια την ακύρωση της δίκης εκτιμώντας ότι οι ερωτήσεις της κατηγορούσας αρχής είναι εκτός πλαισίου και ότι κάποιες από τις δηλώσεις της Ντάνιελς -όπως ότι ο Τραμπ δεν φορούσε προφυλακτικό- είχαν στόχο μόνο να «προκαλέσουν τους ενόρκους».

Έξω από τη δικαστική αίθουσα ο Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αυτή ήταν «μια πολύ μεγάλη ημέρα, μια πολύ αποκαλυπτική ημέρα. Όπως βλέπετε η υπόθεσή τους καταρρέει εντελώς». Όμως δεν έκανε κανένα σχόλιο για την Ντάνιελς, αφού ο δικαστής τον έχει απειλήσει ότι θα του επιβάλει ποινή φυλάκισης αν συνεχίσει να καταφέρεται εναντίον των μαρτύρων.

Πηγή: reader


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE