Η εξομολόγηση του Σωκράτη Φάμελλου για τον θάνατο της συζύγου του | “Δεν μπορούσα να είμαι εκεί που πρέπει” 

Share on:

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, καλεσμένος στoν Μάνο Νιφλή. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο της γυναίκας του, τον γιο του και τη σχέση του με τον αδελφό του και γνωστό τραγουδιστή, Μανώλη.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του και εμφανώς συγκινημένος μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν εκείνη αρρώστηκε δήλωσε: “Δυστυχώς δεν ήταν μικρή η περίοδος της ασθένειας και η δική μου απουσία με τις υποχρεώσεις του υπουργείου ήταν πολύ δύσκολη πολλές φορές για να είμαι εκεί που πρέπει. Δεν έχουν καμία σημασία τα δικά μου ταξίδια και η κούραση. Σημασία έχει πως δεν μπορούσες να είσαι εκεί που πρέπει. Χρειάστηκε να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη επειγόντως από ταξίδι στο εξωτερικό με τον Αλέξη Τσίπρα για θέμα υγείας”.

“Υπάρχει μια στεναχώρια γιατί δεν ήμουν τόσο παρών πάντα. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το σβήσει! Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για την απώλεια. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι μπόρεσε η οικογένεια μετά να κρατηθεί. Το βλέπω από την οικογένεια της Πόπης και από τη δική μου και του Πέτρου. Και οι γονείς της Πόπης που ήταν μαζί μας για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη και η μητέρα μου, δεν σταμάτησαν να είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό που μπόρεσε αυτή η συνεκτική οικογένεια να βρίσκει μια άλλη και αδέλφωσαν. Συνεχίζουν έτσι και θεωρώ ότι αυτά είναι από τα στοιχεία που δεν πρέπει να εκλείψουν από την κοινωνία. Αισθάνομαι τυχερός που μπόρεσα να έχω τέτοιες στιγμές”, συνέχισε.

Για τον γιο του, Πέτρο, είπε γεμάτος υπερηφάνεια πως “είναι ο γιος που πάντα ήθελε” ενώ όπως δήλωσε υπήρξε αυστηρός ως πατέρας.

Για τον δικό του πατέρα ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε: “Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Αθήνα. Εκεί γεννήθηκα κι εγώ κι ο αδελφός μου. Στη συνέχεια μετακομίσαμε στο Αγρίνιο. Ο πατέρας μου δούλευε γεωτρυπανιστής στο φράγμα του Καστρακίου. Στον Αχελώο. Και μετά, πολύ μικροί, πήγαμε Θεσσαλονίκη”, είπε αρχικά ο κ. Φάμελλος.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: “Ήμασταν μια οικογένεια η οποία είχε πολύ μεγάλη σχέση με την τεχνική παραγωγή λόγω του μπαμπά. Πολύ μεγάλη σχέση με τη μουσική. Ο μπαμπάς επίσης, έπαιζε μπουζούκι. Επέμενε και πήγαμε με τον αδελφό μου (σ.σ: Μανώλη Φάμελλο) σε μουσικό σχολείο.

Είχαμε μια μεγάλη ατυχία γιατί ο μπαμπάς είχε ένα θανατηφόρο ατύχημα, εργατικό, τον χάσαμε μικροί και οφείλουμε πάρα πολλά στη μητέρα μας. Εγώ ήμουν 14-15 χρονών και ο Μανώλης 12 περίπου. Οφείλουμε πάρα πολλά στην μητέρα μας και είναι πολύτιμο που την έχουμε μαζί μας. Στην Θεσσαλονίκη μένει. Μαζί μου. Γιατί ο Μανώλης μένει στην Αθήνα.

Για την σχέση του με τον αδερφό του και γνωστό μουσικό Μανώλη Φάμελλο, δήλωσε πως είναι από τα αδέρφια που δεν έχουν μαλώσει πολύ στη ζωή τους ενώ είπε πως μπορεί να μην φαίνεται στη δημόσια σφαίρα αλλά “ο Μανώλης είναι πάντα εκεί δίπλα μου”, τονίζοντας πως όσο και να περνάνε τα χρόνια παραμένουν μια ενωμένη οικογένεια.

Πηγή: thetoc. gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE