Η απολογία Κουτσολιούτσου στη δίκη για τη Folli Follie | «Το τεκμήριο της αθωότητας έχει γίνει κουρέλι»

Share on:

Με τον ιδρυτή της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο να δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται, ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή (15/3), ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου οι απολογίες των κατηγορουμένων στη δίκη για τους παραποιημένους ισολογισμούς της εταιρείας.

Ο κατηγορούμενος για πέντε κακουργηματικές πράξεις ανέφερε πως «αυτή την ημέρα την περίμενα πως και πως. Επί πέντε χρόνια δεν έχω μιλήσει πουθενά, μια μερίδα του Τύπου μού επιτίθεται, συνεχώς, και είμαι αναγκασμένος να μην βγαίνω από το σπίτι. Το τεκμήριο της αθωότητας έχει γίνει κουρέλι. Είμαι εδώ για να μάθετε την πραγματικότητα και εσείς θα την κρίνετε μετά».

Ο κατηγορούμενος περίγραψε το ξεκίνημα της εταιρείας, στα μέσα της δεκαετίας του 1980, και την επιτυχή εξέλιξή της καθώς σχεδόν μία δεκαετία μετά είχε 65 καταστήματα στην Ελλάδα και 10 στο εξωτερικό.

Για την εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο Αθηνών σημείωσε πως είχε όλες τις προϋποθέσεις αφού πλέον «είχαμε κάνει εταιρεία κολοσσό, τη μεγαλύτερη στο χρηματιστήριο και με σημαντικές προοπτικές για το μέλλον», συμπληρώνοντας πως «αισθάνομαι σήμερα την ανάγκη να πω ένα συγγνώμη στα στελέχη που κάθονταν εδώ δίπλα μου και για 20 χρόνια βοήθησαν στην εδραίωση της εταιρείας, χωρίς να έχουν σχέση με όλα αυτά».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάπτυξη του Ομίλου στο εξωτερικό και στον τρόπο που επιλέγει το Χονγκ Κονγκ.

«Tο 1998 άνοιξε το πρώτο γραφείο στο Χονγκ Κονγκ, που ήταν η Νέα Υόρκη της Ασίας. Εμείς πουλούσαμε Ελλάδα. Όλες οι καμπάνιες είχαν θέμα την Ελλάδα. Σε όλα τα μετρό, τα αεροδρόμια υπήρχαν αφίσες της Follie. Μου στοίχιζαν κάποια δισεκατομμύρια όλα αυτά. Γίναμε γνωστοί παγκοσμίως».

Η απολογία του Δημήτρη Κουτσολιούτσου θα συνεχιστεί στις 27 Μαρτίου.

Πηγή : ert


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE