Η αναχώρηση των πρώτων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις Σπέτσες

Share on:

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκαν σήμερα, Παρασκευή (19/1), βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αναχωρήσουν για το περίφημο weekend εργασίας στις Σπέτσες. 

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβούν στο νησί φιλοξενούμενοι του Στέφανου Κασσελάκη σε ξενοδοχείο, ενώ οι συναντήσεις εργασίας που έχουν προγραμματιστεί θα γίνουν στο προεδρικό εξοχικό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ζητήσει από τους βουλευτές να αναπτύξουν τις θέσεις τους ανά τομέα εργασίας, ενώ ταυτόχρονα να συνδιαμορφώσουν τις κοινοβουλευτικές θέσεις του κόμματος από κοινού. Έτσι ώστε κάθε βουλευτής να έχει άποψη για την συνολική πρόταση της Κ.Ο ανεξαρτήτως αν αφορά συγκεκριμένα τον τομέα του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει κρύψει ότι η πρακτική αυτή ακολουθεί τα εταιρικά πρότυπα που εφαρμόζονται σε επιχειρήσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Όσον αφορά τους βουλευτές που θα παραστούν, από την 36μελή κοινοβουλευτική ομάδα θα λείψει η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη για προσωπικούς λόγους αλλά και η Έλενα Ακρίτα που έχει προγραμματισμένη ομιλία για το δημογραφικό ζήτημα.

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα ήταν εξαρχής σαφές πως δεν θα παραβρίσκονταν στην συγκεκριμένη συνάντηση, γεγονός που σε δημόσιες δηλώσεις του ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να αποτιμά ως απολύτως φυσιολογικό. Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ισχύουν για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος όσα ισχύουν για τους υπόλοιπους βουλευτές.

Μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αναχώρησαν για το νησί των Σπετσών διακρίνονται οι βουλευτές Πέτρος Παππάς, Γιώργος Καραμέρος, Δώρα Αυγέρη, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Μπάρκας και Χάρης Μαμουλάκης.

Πηγή: news247.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE