Η «Αγιά Σοφιά» να βάλει το χέρι της | Παίζουν απόψε στην Ευρώπη οι BIG-4

Share on:

Οι BIG-4 παίζουν απόψε στην Ευρώπη, η ΑΕΚ έχει την πιο δύσκολη αποστολή με τον Άγιαξ στην Φιλαδέλφεια, πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκός, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται και πάλι απόψε και πάλι στον ευρωπαϊκό στίβο στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa και Conference League, με την ελπίδα ότι στο τέλος της βραδιάς θα έχουν συγκεντρωθεί τόσοι βαθμοί στην ειδική βαθμολογία της UEFA, που να μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε πως μπορεί σύντομα να ξαναβγάλουμε δυο ομάδας στο Champions League.

Η ΑΕΚ, μετά την μεγαλειώδη νίκη της 3-2 στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπράιτον μέσα στην Αγγλία, υποδέχεται τον Άγιαξ στην «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά» (19:45 Cosmote TV) και με νίκη, βάζει βάσεις πρόκρισης στους «16» του Europa League. ο Άγιαξ δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχασε 4-0 από την Φέγενορντ μέσα στο Άμστερνταμ, ενώ στο πρώτο ματς των ομίλων στην «Γιόχαν Κρόιφ Arena», έφερε 3-3 με την Μαρσέιγ. Ούτε και η ΑΕΚ, ωστόσο, θυμίζει την περσινή. Δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, προέρχεται και από ήττα 2-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου ο Παναθηναϊκός θύμισε παλιές εποχές δόξας, όταν στο ΟΑΚΑ επιβλήθηκε 2-0 της Βιγιαρεάλ και στο άλλο ματς του ομίλου η γαλλική Ρεν νίκησε 3-0 στην έδρα της την Μακάμπι Χάιφα. Απόψε ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Μακάμπι στο Ισραήλ (22:00 Cosmote TV) και η Βιγιαρεάλ θα φιλοξενήσει την Ρεν.

Ο Ολυμπιακός παίζει το μέλλον στην διοργάνωση απόψε. Αν δεν νικήσει την σερβική Μπάτσκα Τόπολα στην Σερβία (19:45 Cosmote TV), αδυνατίζουν οι ελπίδες του να προκριθεί στους «16» του Europa League, καθότι στην πρεμιέρα του ομίλους, ηττήθηκε 3-2 από την Φράιμπουργκ στο «Καραϊσκάκης», ενώ στο άλλο ματς, η Γουέστ Χαμ νίκησε 3-1 τους Σέρβους στο Λονδίνο. Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται μέρα με την ημέρα, αλλά η άγνωστη μέχρι χτες σερβική ομάδα είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της χώρας.

Στο Conference League ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην «καυτή» Τούμπα την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00 Cosmote TV). Μια γερμανική ομάδα και ό,τι την συνοδεύει. Στην πρεμιέρα, ο δικέφαλος πέρασε νικηφόρα 3-2 από την Ελσλινκι στην ομώνυμη ομάδα της φινλανδικής πρωτεύουσας και η Άιντραχτ δυσκολεύτηκε στην έδρα της να καταβάλει την αντίσταση της σκωτσέζικης Αμπερντίν, 2-1.

 

Βαθμολογίες

(1 αγ.)

Europa League

1ος όμιλος

Γουέστ Χαμ       3-1   3

Φράιμπουργκ    3-2   3

Ολυμπιακός      2-3   0

Μπάτσκα  1-3   0

Σήμερα

Μπράτσκα – Ολυμπιακός

Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ

 

2ος όμιλος

ΑΕΚ  3-3   3

Μαρσέιγ   3-3   1

Άγιαξ        3-3   1

Μπράιτον 2-3   0

Σήμερα

ΑΕΚ – Άγιαξ

Μαρσέιγ – Μπράιτον

 

6ος όμιλος

Ρεν   3-0   3

Παναθηναϊκός   2-0   3

Βιγιαρεάλ  0-2   0

Μακάμπι Χάιφα        0-3   0

Σήμερα: Μακάμπι Χ. – Παναθηναϊκός

Βιγιαρεάλ – Ρεν

 

Conference League

Βαθμολογία

(1 αγ.)

ΠΑΟΚ       2-3   3

Άιντραχτ   2-1   3

Ελσίνκι     2-3   0

Αμπερντίν 1-2   0

Σήμερα:

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ

Αμπερντίν – Ελσίνκι

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE