Γυναικοκτονία στο Κουκάκι| «Σκότωσα τη μητέρα σου!», είπε στον γιο του

Share on:

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Κουκάκι όπου ο 55χρονος άνδρας δολοφόνησε την γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους με μαχαίρι.

Η δολοφονία ακολούθησε μετά από μια συζήτηση του ζευγαριού που κατέληξε σε έντονο καβγά προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας.
Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο γιός της μέσα σε λούτρο αίματος και άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Τηλεφώνησε στον γιό του

Το πιο συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως ο ίδιος ο πατέρας τηλεφώνησε στον 24χρονο γιό του και του είπε «Σκότωσα τη μητέρα σου!». Τρομοκρατημένος πήγε στο σπίτι και αντίκρυσε την μητέρα του με μαχαιριές στο θώρακα και τυλιγμένη μέσα σε κουρτίνες.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας αμέσως μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε από το σπίτι. Πήρε το αυτοκίνητο του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχια. Άμεσα τον βρήκε η αστυνομία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.

https://www.youtube.com/watch?v=_PhmfplagaM&feature=emb_title

«Ήπια, επέστρεψα σπίτι, τσακωθήκαμε, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα»

Οι πρώτες δηλώσεις του στους αστυνομικούς:

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 55χρονου μάγειρα την ώρα που τον οδηγούσαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Την σκότωσε γιατί δεν ήθελε να τα ξαναβρούν

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι εδώ και ένα χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει και ο 55χρονος είχε φύγει από το σπίτι έχοντας νοικιάσει ένα άλλο διαμέρισμα. Ο ίδιος επέστρεφε συχνά στην πρώην γυναίκα του ζητώντας επανασύνδεση. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε γυρίσει στο σπίτι και ζητούσε επίμονα από την 46χρονη να τα ξαναβρούν. Πάντα, κάθε επικοινωνία κατέληγε σε άγριο τσακωμό μέχρι που χθες, η κατάσταση έφθασε στα άκρα.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE