Γυναικοκτονία στην Καβάλα| «Ήθελα να πεθάνω μαζί της γι’ αυτό και έκανα απόπειρες αυτοκτονίας».

Share on:

Σοκαρισμένη βρίσκεται η Καβάλα από την Πέμπτη με την βίαιη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού από τα χέρια του συζύγου της. Συγκεκριμένα, στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου ο 55χρονος δράστης έχει καταγραφεί απο τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου να βρίσκεται μέσα μαζί με την γυναικά του από το πρωί.

Λίγο μετά τις 00:30, ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε στην πράξη του.

Η επιμέλεια των παιδιών

Δυστυχώς κάνουμε λόγο για ένα έγκλημα που εκτος της αδικοχαμένης γυναίκας βρίσκονται και δυο παιδιά χωρίς τους γονείς τους. Οι γονείς της άτυχης 43χρονης έχουν σκοπό να ζητήσουν την επιμέλεια των δύο παιδιών ηλικίας 6 και 10 ετών, μαζί με τον θείο των ανηλίκων και αγαπημένο αδερφό της Αΐντας Παπαδοπούλου. Οι συγγενείς τόνιζαν ότι η μητέρας της 43χρονης γνώριζε τη βία που βιώνουν καθημερινά τα δύο παιδιά από τον 55χρονο και προσπαθούσε να βοηθήσει την Αΐντα να χωρίζει πολιτισμένα.

Τα πρώτα ιατροδικαστικά στοιχεία

Όπως αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές, η γυναίκα δολοφονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ 16.30 με 17.00. Από την ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώθηκε ότι η αιτία θανάτου της γυναίκας είναι ο στραγγαλισμός και ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Η γυναίκα έφερε εκδορές στην τραχυλική χώρα από τα νύχια και τα δάχτυλα του δράστη, οι οποίες προκλήθηκαν στη διάρκεια του στραγγαλισμού. Επιπλέον, έφερε κάταγμα υοειδές οστού, τραύμα σύνηθες στις περιπτώσεις στραγγαλισμού.

Η πρώτη απολογία

Μετά από μαραθώνια απολογία ο 55χρονος συζυγοκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Παράλληλα με την απολογία του έχει καταθέσει και απολογητικό υπόμνημα δια μέσου της συνηγόρου του.

Ο ίδιος κάνει λόγο για έγκλημα πάθους που έγινε εν βρασμό ψυχής και πως δεν ήταν προσχεδιασμένο.

«Ήθελα να πεθάνω μαζί της γι’ αυτό και έκανα απόπειρες αυτοκτονίας. Είχαμε έντονη λεκτική αντιπαράθεση. Θόλωσα. Σε μια στιγμή χάθηκαν όλα. Θέλω να δηλώσω δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανα», είπε ο 55χρονος στον ανακριτή.

Να σημειωθεί ότι ο συζυγοκτόνος ήταν αμίλητος και απόμακρος τις 4 ημέρες που νοσηλεύτηκε στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που προσπάθησε να κάνει ενώ όλη τη νύχτα παρέμεινε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο.

Πηγή: ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE